Stil de vedeta

#gala met #tinute #stil de vedeta

Tommy si Dee Hilfiger, la Gala MET 2022. Ce tinute fabuloase au purtat

Tommy si Dee Hilfiger au participat la Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit  - Gala MET - pe 2 mai 2022 in New York City pentru a sarbatori deschiderea expozitiei In America: An Anthology of Fashion – a doua dintr-o prezentare in doua parti. Expozitia exploreaza bazele modei americane printr-o serie de expuneri vestimentare ale unor designeri si croitori care au lucrat in Statele Unite de la mijlocul secolului al XIX-lea pana la mijlocul secolului al XX-lea. Seara a fost co-prezidata de Ryan Reynolds, Blake Lively, Regina King si Lin Manuel Miranda, impreuna cu Tom Ford, Adam Mosseri si Anna Wintour ca invitati onorifici.

 

Alaturi de Tommy Hilfiger au fost Dee Hilfiger, sotia sa, care este designer de moda, Shawn Mendes, cantaret si compozitor, nominalizat la Grammy, cu vanzari incredibil de bune, si interpretul Anthony Ramos, castigator al unui Grammy, nominalizat la Globul de Aur si la Emmy.

Aducand un design mai sustenabil in prim-plan, look-urile purtate de Hilfiger si de invitatii sai au fost realizate folosind materiale extrase din diverse surse de tesaturi - nefolosite sau surplus, reducand astfel la minimum impactul asupra mediului si risipa in comparatie cu productia de textile si ornamente personalizate. Materialele au fost incorporate cu grija in fiecare look, folosindu-se materiale ramase din sezoanele anterioare, precum si ceea ce se numeste vintage deadstock, adica produse noi, nepurtate dar care nu au fost vandute, si materiale reutilizate. Acest aspect vine in continuarea viziunii lui TOMMY HILFIGER ca pana in 2030 sa devina un brand care nu iroseste nimic & ii intampina pe toti (Wastes Nothing and Welcomes All).

„Fiind un brand care isi are radacinile in America, este foarte important sa recunoastem si sa reflectam asupra istoriei incredibile care a stat la baza modei americane”, a spus Tommy Hilfiger. „Pentru noi povestile si mostenirea trecutului depasesc inspiratia creativa – ele ne inspira sa continuam sa ne reinventam si sa evoluam ca brand, astfel incat sa avem un scop clar, care sa ii inspire pe cei din comunitatile noastre.”

Prietenii si fanii brand-ului TOMMY HILFIGER sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind @TommyHilfiger si #TommyHilfiger pe Instagram, TikTok, si Twitter.

Tommy Hilfiger a purtat un smoking personalizat de catifea albastra TOMMY HILFIGER x Denis Frison, inchidere cu un singur nasture in fata,  mansete din matase gros-grain si captuseala rosie de matase din garderoba personala, impreuna cu o camasa tuxedo alba si papion negru de matase. Look-ul a fost realizat din material tip vintage deadstock.

Dee Hilfiger a purtat o rochie personalizata TOMMY HILFIGER , tip corset, fara bretele, din lame auriu.  Look-ul a fost realizat din material tip vintage deadstock.

Shawn Mendes a purtat o jacheta personalizata TOMMY HILFIGER, tip peacoat, cu doua fete, intr-o cromatica specifica pietrelor pretioase, din amestec de lana si casmir, cu captuseala charmeuse aurie, un smoking bleumarin, cu un singur nasture, din lana fina, cu gat inalt, cu rever din tafta duchesse de matase si lana, nasturi aurii. si un pulover turtleneck bleumarin din lana fina. Look-ul a fost realizat folosind atat materiale TOMMY HILFIGER din sezonale trecute dar si materiale tip vintage deadstock.

Anthony Ramos a purtat un frac alb personalizat TOMMY HILFIGER, reciclat din panza vintage de vele, o camasa smoking alba din popelin de bumbac si un papion, combinate cu pantaloni smoking din lana bleumarin. Look-ul a fost realizat folosind panza de vele reutilizata si materiale tip vintage deadstock

PHOTO CREDIT: Getty Images - PR

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare