Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #cristina rus #showbiz #vedete intern #stil vestimentar cristina rus

Tinute de vara elegante in stilul Cristinei Rus

Are o voce inconfundabila, dar si o privire greu de uitat. De cand s-a relansat in muzica, stilul vestimentar al Cristinei Rus a devenit matur si elegant. Iata cateva dintre tinutele divei care pot fi sursa ta de inspiratie pentru o petrecere de vara cu stil:

Rochiile cu imprimeu

Sursa foto: eva.ro

Chiar daca nu se declara o fashionista convinsa, Cristina este la curent cu noile tendinte. Si pentru ca imprimeurile vesele sunt in trend, nici artista nu le ocoleste. Iat-o intr-o rochie mini, care ii pune in valoare silueta, dar si cu un imprimeu indraznet, foarte vesel.

Sursa foto: eva.ro

Tot o rochie cu print exotic, lejera, insa de aceasta data lunga, a ales blondina pentru un eveniment monden. Rochia maxi a facut pereche perfecta cu clutc-ul corai.

Rochiile elegante

Sursa foto: modeleromania.ro

Una dintre culorile preferate ale Cristinei este verdele. Poate si pentru ca i se potriveste perfect ochilor sai albastru-verzui. La un alt eveniment care cerea rafinament, Cristina a mizat pe o rochie-camasa din satin verde smarald degrade. Cantareata a accesorizat tinuta cu pantofi nude cu tocuri inalte si platforma, un clutch din piele intoarsa cu tinte si cu un cap de vulpe.

Citeste si:

Maruta NU poate pleca de la Pro TV! Iata ce il tine pe loc!

Sursa foto: catmusic.ro

Iat-o si intr-o rochie voluptoasa, din matase, intr-o culoare intensa. Este o rochie comoda, un model care poate fi purtat cu lejeritate la un eveniment cu staif.

Rochia romantica

Sursa foto: facebook.com

Din nou verde, de data aceasta un verde intens, matur, care o prinde bine si care face pereche perfecta cu nuanta pielii, a parului si a ochilor.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Si cum rochia neagra este tinuta cu care nu dai gres niciodata, Cristina Rus a ales, la o petrecere mondena, sa poarte o rochie neagra din paiete si un clutch cu elemente geometrice, completate de o pereche de pantofi nude. Machiajul smokey eyes si coafura lejera au completat perfect tinuta.

Casual rafinat

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Iar daca ti-ai imaginat-o pe Cristina Rus doar purtand rochii elegante, iata ca diva blonda are prin garderoba si cateva, e drept, nu prea multe, tinute comode, insa nu lipsite de stil. E drept ca nu e o tinuta de vara, insa trebuie observat stilul comod, combinat cu cel rafinat.

"In viata de zi cu zi sunt adepta unui stil elegant, dar practic. Nu sunt o veritabila fashionista, nu ma imbrac cu haine doar pentru ca sunt la moda, port ce imi vine bine. Nu m-as incorseta niciodata intr-o rochie pentru simplul fapt ca este in tendinte", a spus Cristina Rus despre stilul sau vestimentar.

Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare