Stil de vedeta

#stil de vedeta #victoria beckham #showbiz

Stil de vedeta: Invata sa te imbraci cu stil de la Victoria Beckham

Fosta cantareata Victoria Beckham a fost mereu pasionata de moda. Imediat ce a renuntat la cariera sa muzicala, vedeta s-a dedicat cu totul pasiunii sale. A avut numeroase prezentari de moda, iar acum se pregateste sa isi deschida si primul magazin de haine.

Victoria Beckham mizeaza in general pe un stil clasic si foarte elegant, ideal pentru tinerele care lucreaza in mediile business. Iata cateva tinute ale vedetei din care te poti inspira:

1. Mizeaza pe negru

Victoria Beckham mizeaza intotdeauna pe negru. Cu aceasta nonculoare nu poti da gres niciodata. Negrul este elegant, sic si poate fi asortat cu orice nuanta. De asemenea, tinutele clasice pe care le promoveaza vedeta sunt in general axate pe monocromele alb-negru. Fie ca este negru stralucitor, mat sau accesorizat cu paiete, acesta nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei pasionate a stilului vestimentar clasic.

Citeste si: 4 trucuri de intinerire de la vedete

2. Paltoanele tridimensionale

Fosta cantareata este indragostita de piesele vestimentare tridimensionale. Ea adora sa faca combinatii inedite de dimensiuni si prefera in general croielile drepte, nedefinite, care sa aiba totusi un plus de efect asupra outfitului.

3. Rochiile midi

Chiar daca iese la cumparaturi, Victoria Bechkam nu renunta la eleganta care a consacrat-o. Chiar si intr-o zi obisnuita, vedeta opteaza pentru rochii clasice, midi, foarte elegante, pe care le asorteaza perfect cu o pereche de pantofi sic, cu toc inalt si imprimeuri subtile si foarte elegante.

Citeste si: Invata de la vedete cum sa iti asortezi gentile plic cu tinutele de seara

4. Tinuta casual colorata

Desi rar opteaza pentru culorile puternice, Victoria capata uneori curaj si renunta la tinutele sale sobre. O fusta midi, viu colorata, si o camasa de matase alba, completate cu o pereche de sandale cu platforma te pot ajuta sa intorci destul de multe priviri asupra ta.

5. Stilul grunge

In ultima perioada, Victoria Bechkam a inceput sa mizeze pe un stil mai indraznet, grunge, care i se potriveste destul de bine. Un sacou simplu, o pereche de pantaloni military si un top simplu pot fi o combinatie perfecta pentru o tinuta de zi confortabila si sic.

Citeste si: Vedetele te invata cum sa porti blugii boyfriend



Sursa foto: stylenews.peoplestylewatch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare