Stil de vedeta

#stil de vedeta #tendinte toamna #tinuta toamna #gwen st

Stil de vedeta: Invata sa iti creezi outfituri ingenioase in tendintele toamnei precum Gwen Stefani

Celebra cantareata Gwen Stefani este recunoscuta pentru stilul sau extravagant, cu care a atras atentia publicului inca de la debutul sau. Outfiturile inovatoare, cu imbinari de piese vestimentare inedite sunt principalele caracteristici ale stilului sau vestimentar. Iata cateva tinute perfecte pentru aceasta toamna propuse de celebra artista:


Colantii, un obiect vestimentar, indispensabil pentru Gwen Stefani

Colantii simpli, din piele sau cu imprimeuri sunt un must-have si toamna aceasta. Celebra actrita este indragostita de acestia si ii poarta in moduri diverse si ingenioase. Gwen poate transforma niste banali colanti intr-o piesa vestimentara de exceptie. Ii asorteaza cu sacouri, geci de piele sau pulovere lungi ori rochii si stie sa ii scoata mereu in evidenta.


Stilul grunge i se potriveste manusa

Firea sa rebela si temperamentul sau vulcanic sunt exprimate ingenios si in stilul vestimentar al cantaretei. Vedeta nu ezita sa adopte tinute in stil grunge, underground, care se imbina perfect cu personalitatea sa puternica.


Blazerul negru si pantalonii cu tur lasat

Blazerul negru este o piesa vestimentara extrem de versatila care se potriveste oricarui stil. Gwen Stefani profita si ea din plin de blazarul negru si il asorteaza ingenios la tinutele de zi. Un alt obiect vestimentar foarte iubit de Gwen sunt pantalonii cu turul lasat, care ii ofera un aer masculin, foarte raspandit in prezent in colectiile marilor designeri in aceasta toamna.


Imprimeurile, elementele sic ale tinutelor lui Gwen Stefani

Pentru ca ii place sa iasa in evidenta, Gwen Stefani da valoare tinutelor cu ajutorul imprimeurilor. Fie ca sunt geometrice, animal print sau florale, imprimeurile pot schimba radical un obiect vestimentar banal, iar Gwen profita din plin de ele.


Blugii boy-friend, preferatii lui Gwen

Blugii boy-friend sunt obiectele vestimentare-vedeta ale acestui sezon. Gwen Stefani este practic indragostita de acestia si ii poarta cu mare placere de fiecare data cand are ocazia. II asorteaza de minune atat la tinutele elegante, cat si cele sport.



Sursa foto: lifeoftheambitious.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare