Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #inna

Stil de vedeta: Inspira-te din tinutele versatile ale cantaretei Inna

Desi la debutul sau in showbiz Inna nu prezenta o vestimentatie spectaculoasa, ci, mai degraba, una banala, cu decolteu si fuste extrem de scurte, odata cu ascensiunea in cariera, artista a reusit insa sa se maturizeze atat profesional, cat si in ceea ce priveste stilul vestimentar. S-a inconjurat de stilisti si a invatat de la acestia care sunt hainele si stilul care o avantajeaza. Iata cateva tinnute sic si in tendinte purtate de Inna din care te poti inspira:


1. Stilul rap

Inna adora ca in timpul liber sa imbrace haine lejere si cat mai confortabile. Analizeaza cu atentie ultimele tendinte in moda si reuseste sa combine piesele vestimentare si accesoriile perfecte pentru ea. Stilul rap, foarte popular anul acesta, i se potriveste de minune Innei. O rochie neagra simpla, cu imprimeu grafic, usor lasata pe umeri, si o pereche de ghete scurte pot face o echipa perfecta pentru un look de zi original.




2. Stil elegant si sic de zi

Stilul vestimentar al Innei este extrem de versatil. Ea poate trece cu usurinta de la o tinuta sport, lejera la una eleganta. Atitudinea o ajuta extrem de mult. Hainele pe care le combina nu sunt neaparat costisitoare, ci doar bine alese. Pentru un look sic de zi poti combina o rochie simpla, neagra din voal, o pereche de cizme din piele intoarsa si un sacou cu umeri supradimensionati, elementul care va si da efect tinutei tale.


3. Stilul rock

Stilul rock este unul dintre preferatele Innei, atat pe scena, cat si in timpul liber. Inna poarta cu placere acest tip de vestimentatie oricand are ocazia, iar cum sezonul rece a debutat, iar stilul rock este in ton cu vremea mohorata si capricioasa si Inna profita la maximum de el. O geaca de piele cu tinte, un tricou alb, din bumbac, si o pereche de pantaloni din piele si tinuta sic si originala este gata.

Daca vrei sa ii aduci o amprenta mult mai personala outfitului tau, accesorizeaza-l cu o esarfa fina, cu imprimeuri grafice si dintr-un material de calitate.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare