Stil de vedeta

#giulia anghelescu #stil de vedeta #look glamour

Stil de vedeta: Inspira-te din look-ul glamour si indraznet al cantaretei Giulia Anghelescu

Cantareata Giulia Anghelescu a devenit de curand mamica, insa vedeta afiseaza o silueta de invidiat si este in forma maxima in ultima vreme. Artista si-a schimbat recent atat stilul vestimentar, cat si coafura, ea adoptand un look indraznet, nonconformist, insa sic si in tendinte. Daca si tu esti o fire indrazneata, glamour si mereu in pas cu moda, iata cateva tinute purtate de Giulia din care te poti inspira si tu:


1. Tinute in stil rap

In ultima vreme, majoritatea vedetelor au renuntat la stilul elegant si sic, in detrimentul tinutelor lejere, in stil rap. Giulia nu a ratat nici ea acest outfit, iar combinatiile de obiecte vestimentare caracteristice acestui stil sunt inedite, perfect incadrate in vestimentatia urbana confortabila, lejera si sic in acelasi timp.

Giulia amesteca stilurile elegant si casual intr-un mod extravagant, care i se potriveste insa de minune. Bluze largi, in stil rap, blugi rupti si stersi combinti cu pantofii eleganti stiletto, in culori vii creeaza impresia unui look extrem de diferit, insa de mare efect.


2. Giulia mereu dornica de provocari

Desi coafura pe care a adoptat-o Giulia, in stil punk, nu se potriveste cu orice tinuta, mai ales cele elegante, artista reuseste sa le combine perfect.

Ea este foarte ingenioasa, iar atitudinea o ajuta sa debordeze de feminitate chiar si cu aceasta coafura inedita.


3. Tinute trendy de zi

Chiar si la o mica plimbare prin parc, cantareata Giulia Anghelescu reuseste sa isi creeze o un look original si in tendinte. O fusta cu talie inalta, cu animal print, in mare voga in acest moment, si o un maiou alb pot face o echipa perfecta, iar Giulia stie si ea destul de bine acest lucru.


4. Sneakersii si tenisi, incaltamintea preferata a Giuliei

Giulia reuseste sa surprinda de fiecare data cu look-ul sau. Combinatiile atipice pe care le face sunt insa de efect si placute atat cromatic, cat si vizual. Giulia poate face dintr-o tinuta banala una de efect si extravaganta doar cu ajutorul incaltamintei, care de cele mai multe ori sunt tenisi sau sneakersi.






Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare