Stil de vedeta

#cantareata #stil feminin #delia matache

Stil de vedeta: Adopta stilul extravagant al cantaretei Delia Matache

Esti o fire extravaganta, rebela, insa mereu interesata de noile tendinte in moda? Poti gasi cele mai interesante tinute chiar la vedetele tale preferate. Astazi, iti prezentam cateva outfituri inspirate din garderoba cantaretei Delia Matache, o artista indrazneata din punct de vedere vestimentar si foarte inventiva. Iata ce tinute curajoase poti adopta de la Delia Matache:


Tinute de seara indraznete si provocatoare

Delia Matache este bine-cunoscuta pentru extravaganta look-ului sau. Vedeta nu tine cont de limite si incearca sa isi uimeasca fanii atat cu talentul, cat si cu vestimentatia sa. Inainte de a iesi in oras, Delia posteaza pe pagina sa de Facebook tinuta pe care o va purta. In ultima vreme, outfiturile artistei sunt din ce in ce mai inedite.

Una dintre recomandarile Deliei, postata de curand, pe reteaua de socializare, este un outfit provocator, format dintr-o pereche de colanti de tip portjartier, asortati cu o rochie scurta si nite botine cu tinte. Delia si-a completat tinuta cu o geanta de tip postas si un simplu ceas de mana, fara a-si incarca tinuta cu alte accesorii.


Sepcile de rapper, un must-have in aceste sezon pe care Delia nu il rateaza

Sepcile de rapper sunt in mare voga sezonul acesta, asa ca nu ezita sa iti achizitionezi cat mai multe, in diferite nuante. Delia le-a adoptat chiar din prima clipa si nu se desparte de ele in niciun moment al zilei. Le poarta atat la tinutele de zi, cat si la tinute mai sofisticate ori la concerte.






Delia trece cu usurinta de la un stil la altul

Delia este plina de originalitate. Ea se adapteaza usor la orice situatie si face acest lucru la fel de usor si cand vine vorba de vestimentatie. Delia stie sa fie "fata rea", dar adopta cu usurinta si tinute foarte elegante si sexy ce ii pun in valoare silueta perfecta. Culorile puternice si materialele fine si elegante sunt preferatele sale.






Delia propune outfituri inedite de zi

Stilul extravagant i se potriveste manusa Deliei Matache, asa ca vedeta profita din plin de aceste lucru si indrazneste sa poarte chiar si ziua cele mai inedite tinute, care cu siguranta atrag imediat toate privirile.



Sursa foto: oamenisivisuri.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului