Stil de vedeta

#costum de baie #stil de vedeta #dana rogoz #laura cosoi #inna #showbiz #andreea mantea #adelina pestritu #secrete vedete

Secretele vedetelor. Ce fac ca sa arate bine in costum de baie

Ca romancele sunt femei frumoase nu mai e niciun secret. Insa unele parca sunt mai frumoase ca altele, iar proba costumelor de baie este cea care spune totul. Iata cum reusesc vedetele sa se mentina in forma si sa arate demential atunci cand merg la plaja:

Inna: mancare putina si cat mai mult dans

Inna arata extrem de senzual in costum de baie, iar fotografiile ei ii cuceresc pe loc pe fanii de pe intreg mapamondul. Chiar daca nu are un program foarte bine pus la punct, Inna schimband adesea fusul orar si fiind mai mereu pe fuga, intre doua curse de avion, cantareata stie cum sa se mentina in forma. "Incerc sa pastrez un echilibru in alimentatie. Nu sunt nici gurmanda, nici foarte pofticioasa. Mananc de obicei putin, fac miscare de fiecare data cand am ocazia, dansez mult, inot", a spus Inna pentru revista "Ce se intampla, doctore?".

Dana Rogoz: mersul pe jos face corpul frumos

A nascut si a reusit sa revina la formele intiale in timp record. Dana Rogoz arata ca de pe coperta unei reviste, insa sustine ca nu face eforturi iesite din comun pentru asta. Sustine ca stilul de viata sanatos pe care il urmeaza, dar si miscarea multa o fac sa aiba un corp de invidiat. Actrita spune ca mananca multe fructe si legume si evita pe cat posibil prajelile si mancarurile de tip fast-food.

Citeste si:

Scapa definitiv de pungile de sub ochi cu 4 remedii naturiste ieftine si rapide!

10 rochii de mireasa cum n-ai mai vazut

INTERVIU Lovely by Lucy: Femeile din Romania prefera eleganta in locul confortului

Laura Cosoi: yoga si mancare condimentata

O bomba sexy este si Laura Cosoi in costum de baie. E supla, nu are pic de burta sau de celulita. Secretul? Mananca mancare sanatoasa si cat mai bine condimentata pentru un gust placut si niciodata nu se ridica satula de la masa. Alearga foarte mult si ii place sa inoate. In plus, un ingredient inedit al frumusetii ei este yoga pentru relaxare. Asadar, nu e de mirare de ce arata atat de bine in costum de baie!

Adelina Pestritu: fitness si multa apa

Adelina Pestritu este sexy si imbracata bine! Cand ramane doar in costum de baie deja toate privirile sunt atintite asupra ei. Focoasa bruneta are un trup bine definit gratie zecilor de ore pe care le petrece in sala de fitness. Vedeta dezvaluie ca se bazeaza pe consumul de fructe si legume, ceai verde si multa apa, dar nici nu mai mananca nimic dupa ora 18.00.

Andreea Mantea: dieta vegetariana

Andreea Mantea nu isi refuza nimic atunci cand ii este pofta de ceva, dar nici nu mananca mai mult de doua feluri la o masa. A eliminat cu totul carnea din alimentatie si petrece multi timp la sala de fitness.

Surse foto: realitatea.net, lauracosoi.ro, escort-europe.com, enational.ro, star-festy.ucoz.ro, unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare