Stil de vedeta

#regim Ioana Ginghina #regim slabit #ioana ginghina #stil de vedeta #vedete #regim

Secrete de vedete. Ioana Ginghina te invata cum sa slabesti un kilogram pe zi

Ioana Ginghina se numara printre vedetele care promoveaza intens un stil de viata sanatos. Pe blogul sau, actrita publica numeroase sfaturi legate de o alimentatie corecta, dar si diete, cele mai multe abia dupa ce au fost testate chiar de ea.

Slabire cu sare amara

Sursa foto: ioanaginghina.ro

Adepta a metodelor sanatoase de slabit, Ioana Ginghina a devenit promotor al curei cu sare amara, care, spune ea, te ajuta sa scapi de un kilogram intr-o zi si iti garanteaza un abdomen plat. "Aceasta cura este recomandata pentru detoxifierea ficatului, dar pe care eu o tin cand vreau sa scap de un kilogram intr-o singura zi. Deci, ceea ce fac eu atunci cand vreau cu orice pret un abdomen plat, beau un pahar de apa cu o lingura de sare amara (sulfat de magneziu), dupa o masa copioasa. In acest mod, in 2-3 ore imi curat colonul si mancarea nu are timp sa se depuna. Nu abuzati de aceast lucru! Este o cura agresiva si destul de dura pentru corpul nostru, asa ca aveti grija", a scris Ioana Ginghina pe blogul personal.

Cura cu lactate

Sursa foto: ioanaginghina.ro

O alta dieta al carei adept este Ioana e cea pe baza de lactate. Actrita marturiseste ca a aflat de aceasta cura de la prietena ei Nicoleta Luciu. "Este una dintre cele mai bune testate de mine. Nu numai femeile, dar si barbatii pot tine foarte usor aceasta cura si vor slabi extrem de bine si repede", a marturisit Ioana Ginghina pe blogul sau. Cura de slabire cu lactate are mai multe etape, explica Ioana.

"Prima etapa: 2 zile mananci doar lactate, care sa aiba pana in 6% grasime si legume. A doua etapa: 4 zile se mananca lactate dimineata pana la ce ora doresti si apoi faci o pauza de 3 ore, dupa care mananci doar carne cu legume crude (salata). Dupa aceste 4 zile, se trece iar la 2 zile doar de lactate cu legume si apoi se repeta 4 zile cu lactatele dimineata si apoi carnea cu salata.

Urmeaza apoi iar 2 zile de legume cu lactate. Apoi 4 zile cu lactate dimineata, 3 ore pauza si apoi carne cu legume gatite. Atentie! Aici intra si ciorbele, deci nu ezitati sa mancati ciorba de legume sau de vacuta. Sunt gustoase si nu ingrasa", ne sfatuieste Ioana Ginghina.

Frumoasa actrita garanteaza faptul ca aceasta dieta bazata in special pe lactate si legume nu doar ca te ajuta sa slabesti spectaculos, dar organismul nici nu este privat de nutrientii obligatorii.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare