Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #vedete extern #creatii Dolce&Gabbana #stil Scartlett Johansson #Scartlett Johansson

Scartlett Johansson, un fashion icon: de la rochii superbe la tinute sofisticate

Scarlett Johansson este muza oricarui barbat, dar si a tuturor iubitoarelor de moda, deopotriva. De la dragostea ei pentru creatiile Dolce & Gabbana pana la aparitiile ei uluitoare pe covorul rosu este clar ca frumoasa actrita are un stil matur, bine conturat, care o transforma intr-un model de urmat.
 
 

Perfecta



Actrita, in varsta de 29 de ani, insarcinata cu primul sau copil, a primit recent titlul de "cea mai bine imbracata gravida", dupa ce a aparut la premiera filmului "Captain America: The Winter Soldier" purtand o rochie rosie cu corset, marca Vivienne Westwood.

CITESTE SI:

Sofer snopit in bataie de personaje de desene animate. Vezi unde se intampla asa ceva
Cum isi rasfata vedetele copiii

Misty da cartile pe fata. Keo o insela de 7 ani pe Andreea Balan


 

Chic



Ce o tranforma pe buna dreptate intr-un fashion icon este faptul ca se adapteaza cu usurinta fiecarui eveiment. La Summer Chic – 2013 Rome Film Festival ea a purtat o rochie lejera, cu imprimeuri florale combinate cu medalioane cu chipurile imparatilor romani. Ca doar era in Cetatea Eterna, nu?

Simpla



Purtand inca o data creatiile D&G, Scarlett a uimit asistenta la premiera "Cat On A Hot Tin Roof" intr-o tinuta complet neagra. Singurele accesorii colorate erau cerceii oversize si buzele rosii ca focul.

Sofisticata



Rochia aleasa pentru Balul Met 2012, creatie Dolce&Gabbana, a facut-o sa straluceasca in cel mai placut mod cu putinta. Corsajul, cu broderii din aur si cristale, o adevarata bijuterie, a fost contrabalansat de partea de jos a rochiei, din tul usor si foarte simplu. Simple au fost si coafura, si machiajul.

Sexy



Little black dress marca Versace a facut-o pe Scarlett Johansson sa arate precum o diva extrem de sexy in rochia neagra cu un corset in forma de luna si foarte bine definita pe talie.

Superba



La Tony Awards 2010, actrita a stralucit intr-o creatie realizata de Ellie Saab care i-a pus in valoare formele-i superbe.

Vintage



Devenind, din 2009, imaginea Moet& handon champagne, Scarlett Johansson a ales pentru un eveniment al companiei o tinuta vintage creata de Casa Givenchy, o rochie foarte sexy, din dantela, care i-a subliniat perfect senzualitatea.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare