Stil de vedeta

#outfit #stil de vedeta #showbiz #outfituri de iarna

Outfituri de iarna surprinzatoare purtate de vedete. Inspira-te si tu de le celebritati iarna aceasta

Iarna, temperaturile extrem de scazute te fac sa renunti usor-usor la stil si eleganta. Nimic mai gresit! Chiar daca vremea nu este tocmai frumoasa, o femeie care se respecta trebuie sa arate bine in orice moment, iar vedetele stiu cel mai bine acest lucru. Iata ce outfituri surprinzatoare si foarte elegante poarta vedetele in anotimpul rece:

1. Giulia Anghelescu

Cantareatea Giulia Anghelescu este adepta tinutelor lejere, insa foarte sic si elegante. Asadar, inspira-te si tu iarna aceasta din outfiturile uimitoare ale vedetei. O salopeta casual, neagra, accesorizata cu o esarfa, cercei mari si bratari multiple sunt cateva piese vestimentare pe care le poti folosi atat la un eveniment somptuos, cat si la o iesire in club sau cu prietenii.

2. Antonia

Chiar daca frigul s-a instalat, cantareata Antonia stie sa isi puna in lumina frumusetea in orice moment sau anotimp. Tinutele sale se caracterizeaza in general prin excentricitate, de aceea, daca esti o fire rebela, muza ta in ceea ce priveste vestimentatia este Antonia. Daca vrei sa fii sic, poti alege iarna aceasta o jacheta asimetrica cu insertii din piele. Aceasta este calduroasa, eleganta si te va face remarcata cu siguranta. O poti asorta cu o pereche de pantaloni din piele si o pereche de tenisi sau ghete rock.

3. Celine Dion

Cantareata Celine Dion a fost mereu o prezenta eleganta si ton cu tendintele in moda. Iarna aceasta, artista si-a achizitionat si ea un palton tridimensional, intr-o nuanta pastelata, o piesa vestimentara la mare cautare in acest sezon. Nu rata nici tu aceste modele de paltoane in sezonul rece, pentru a fi sic si mereu in pas cu moda.

4. Sarah Jessica Parker si Sharon Stone

Actritele Sarah Jessica Parker si Sharon Stone mizeaza anul acesta pe tinutele din fas. Fie ca sunt geci groase sau veste, fasul este la mare cautare in acest an. Aceste geci le poti purta cu colanti, bocanci, ghetute sau pulovere tricotate largi. Pentru a fi sigura ca investitia esta una durabila, mizeaza pe culori care raman mereu in tendinte, precum gri, maro, burgundy, bleumarin sau pe negru.



Sursa foto: unica.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului