Stil de vedeta

#lady gaga #stil feminin #showbiz #tinute lady gaga #rochii lady gaga

Lady Gaga, extravaganta chiar si atunci cand e imbracata normal!

Lady Gaga este, de departe, cel mai extravagant artist al momentului. Cantareata socheaza la fiecare aparitie si, culmea, a ajuns sa isi uimeasca fanii chiar si atunci cand a adoptat tinute normale pentru ca pareau prea cuminti pentru un astfel de personaj.

Rochii elegante

Lady Gaga este o artista al carei look nu trece niciodata neobservat. Cantareata, care a vandut peste 23 de milioane de albume in toata lumea, are tinutele atent studiate de fiecare data pentru ca ele sunt, de fapt, cele care ii exprima personalitatea. E drept ca greu ai putea purta tinutele ei obisnuite, dar cantareata a aparut uneori la evenimente sau a fost vazuta pe strada purtand haine obisnuite.

Citeste si: Slabeste mancand zilnic inghetata! 4 retete de vara savuroase cu minimum de calorii

Sursa foto: dailymail.co.uk

La una dintre iesirile sale pe strazile din New York, artista a purtat o rochie lunga din lana, de culoare crem, extrem de stylish. Ea si-a asortat rochia tricotata cu o pereche de stilleto in aceeasi nuanta si a dat culoare tinutei cu cateva accesorii simple: o geanta si ochelari retro de culoare galbena. Singura parte extravaganta a tinutei a fost peruca. Desi simpla, parul alb cobora pana la jumatatea gambei.

Machiaj subtil

Sursa foto: eonline.com

Intr-o tinuta cuminte, de-a dreptul angelica, si-a facut aparitia si la decernarea premiilor Oscar. Lady Gaga a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut intr-o rochie lunga roz, mulata pe trup, accesorizata doar cu o esarfa din matase extrem de lunga. Pana si machiajul foarte natural a fost foarte bine ales.

Sursa foto: graziadaily.co.uk

Uimitoare a fost si aparitia ei vara trecuta purtand o tinuta alba complet, formata dintr-o pereche de pantaloni largi si un crop care lasa sa i se vada putin pielea de pe abdomen.

Citeste si: Noi declaratii socante despre Stefan Banica Jr: "Andreea Marin nu putea sa spuna nimic, altfel..."

Sursa foto: fashionbombdaily.com

Greu de recunoscut a fost artista si la prezentarea colectiei de primavara-vara a prietenei sale Donatella Versace. Lady Gaga a purtat o rochie neagra, de gala, cu trena lunga si cu gluga brodata cu margele.

Sursa foto: radardemedia.ro

Bizara pentru imaginea cu care a obisnuit pe toata lumea a fost si aparitia extrem de sexy a divei la un eveniment monden. Cantareata a purtat o rochie lunga stralucitoare semnata Romona Keveza. Bijuteriile simple si machiajul cuminte au atras catre ea toate privirile.

Sursa foto principala: wallpapersdb.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare