Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #iulia vantur #sfaturi frumusete #frumusete vedete #tratamente frumusete vedete #trucuri frumusete iulia vantur

Iulia Vantur impartaseste secretele frumusetii ei

E frumoasa, desteapta si sexy si stie cum sa arate perfect la fiecare aparitie in lumina reflectoarelor. Iulia Vantur are 34 de ani si probabil cam tot atatea ritualuri zilnice de infrumusetare. Nu le tine insa la secret, asa ca te poti inspira si tu din ele.

Ten de bebelus

Sursa foto: inpascani.ro

Iulia a invatat ca frumusetea vine din interior, asa ca principala ei grija este sufletul. "Atunci cand esti echilibrata, linistita, iubesti, te respecti si ai o stare de bine, se vede si in exterior, radiezi", a marturisit Iulia pentru wowbiz.ro.

Asta nu inseamna ca nu se preocupa indeaproape si de aspectul sau exterior. Pentru Iulia, tratamentele de infrumusetare incep de cum se trezeste si se incheie fix inainte sa adoarma. Dar iata care sunt trucurile sale: "Dimineata si seara – demachiere si hidratare cu creme si fiole cu acid hialuronic. O data pe saptamana peeling facial, masca cu fructe sau cu miere. Pentru corp – exfoliere cu zat de cafea si hidratare cu uleiuri, unturi sau lotiuni, dupa fiecare dus", a detaliat blondina.

Citeste si:

Cum sa iti prepari demachiant acasa: 5 retete simple si ieftine, perfecte pentru orice tip de ten

8 perechi inedite de pantofi de toamna pe care ar merita sa le incerci

Par scurt? Iata cum poti sa te tunzi precum actritele de la Hollywood

Par superb

Sursa foto: click.ro

Parul superb este una dintre "piesele de rezistenta" ale Iuliei, asa ca ii acorda cat mai multa atentie. "Aproape in fiecare zi aplic pe varfuri ser sau ulei de argan - de doua ori pe saptamana imi prepar masca cu ulei de ricin si vitamina A uleioasa pentru radacina parului si ulei de masline, argan, amla sau cocos pentru lungimi. Este foarte important sa masezi scalpul regulat pentru vitalizarea radacinii de par", a spus Iulia Vantur pentru apropotv.ro.

Trup tonifiat

Sursa foto: radardemedia.ro

Si nimeni n-ar putea spune ceva rau despre felul in care arata Iulia Vantur. Are forme perfecte, insa nu fara pic de efort. "Exercitiile fizice, mai ales cele in aer liber, imi aduc un tonus foarte bun, nu doar fizic, ci si psihic", a mai marturisit vedeta.

In plus, Iulia e convinsa ca o femeie trebuie sa fie frumoasa si ingrijita din cap pana in picioare. "Daca am o aparitie in public, nu ies din casa pana cand nu-mi termin intregul ritual, chiar daca sunt in intarziere. Pentru mine este mai important sa ma simt bine, multumita, decat sa arat bine", a mai explicat frumoasa Iulia Vantur.

Vrei sa stii cum arata cele trei mese zilnice ale blondinei? "Micul dejun: cereale cu lapte, iaurt sau 2 banane. La pranz: orez cu carne de pui sau peste, legume si salata, iar la cina: peste sau fructe de mare cu legume si salata. Dar cand simt nevoia, ma rasfat cu orice fel de desert sau paste. Nu-mi interzic nimic, insa nu fac exces", a mai dezvaluit Vantur.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare