Stil de vedeta

#pentru ea #tinute office #tinute vedete #stil de vedeta #stil vestimentar #vedete

Invata de la vedete cum sa te imbraci la serviciu

In mai toate birourile corporatiste exista un cod vestimentar care trebuie respectat. Aceasta poate parea o limitare, insa n-ar trebui sa fie. Invata de la cateva dintre vedetele emblematice cum ar trebui sa te imbraci atunci cand te pregatesti de mers la serviciu:

Amal Clooney

Amal, frumoasa sotie a lui George Clooney si o avocata de succes, demonstreaza ca un deux pieces nu trebuie sa ramana setat pe culori terne precum negru, gri sau maro. Da viata tinutelor tale de la birou purtand culori vii, nu stridente, ci placute, calde. Amal a ales coraiul pentru una dintre intalnirile de lucru cu clientii sai.

Carla Bruni

Si pentru cele care credeau ca nu e ok sa imbraci la serviciu pantalonii din piele, Carla Bruni, fosta prima doamna a Frantei, arata ca pot fi o varianta demna de luat in calcul. Asta daca stii sa ii asortezi corect, asa cum a facut ea atunci cand i-a imbracat cu un blazer si cu o esarfa visinie, pe care a prins-o cu nasturii hainei. Daca totusi sefii de la resurse umane sunt prea conservatori si nu ar admite nici in ruptul capului sa apari imbracata in pantaloni din piele, atunci poarta combinatia de blazer si esarfa cu o fusta creion sau cu pantaloni clasici.

Michelle Obama

Sa-ti desfaci doi nasturi de la camasa, indiferent cat de cald e in birou, nu pare o idee tocmai stralucita, insa Michelle Obama a ales alta varianta: bluza petrecuta. Ea ofera decolteul perfect pentru o zi de lucru la birou. Asorteaz-o cu o fusta cu un croi asimetric. Se poarta de minune anul acesta.

Reese Witherspoon

Pentru zilele de vineri, atunci cand este permis si un look usor mai casual, alege sa te imbraci precum Reese Witherspoon. E genul de tinuta care merge de dimineata pana seara. Daca vrei ceva putin mai oficial, scoate puloverul si inlocuieste balerinii cu pantofi cu toc.

Fearne Cotton

Da! Amestecul de printuri merge bine chiar si la birou. Iata cum poarta Fearne Cotton un pardesiu animal print cu o rochie cu imprimeu marunt, multicolor.

Sienna Miller

Si sa nu crezi ca nu poti purta dungi in combinatie cu alte dungi si la birou. E o varianta interesanta de a iesi din monotonia tinutelor office. Sienna Miller e dovada.

Sursa foto: luckyshops.com, marieclaire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare