Stil de vedeta

#vedete #stil de vedeta #showbiz #abdomen plat #secrete frumusete #frumusete vedete #secrete vedete #secrete abdomen plat #abdomen plat vedete

Invata de la vedete ce trebuie sa faci ca sa ai un abdomen plat

Inutil sa mai spunem ca vedetele isi dedica cea mai mare parte a timpului liber infrumusetarii. Iar forma fizica este cea la care mai toate sunt extrem de atente. Te-ai intrebat cum de toate divele au abdomenul plat si nici urma de colacei? Iata secretele catorva dintre ele:

Carmen Bruma

Sursa foto: mancare.ro

Nici n-ai zice ca a nascut in urma cu cinci luni. Carmen Bruma si-a revenit spectaculos dupa nastere si are un abdomen perfect. In cazul sau, e vorba de trei secrete, nu de unul singur. Pe contul sau de socializare, vedeta a descris ceea ce trebuie sa faci pentru a fi in forma. "Chiar daca faci mii de abdomene pe zi, nu vei avea un abdomen plat si conturat daca nu ai grija ce, cat si cand mananci. Antrenamentele cardio, in care iti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice. Si nu poti sa slabesti DOAR in zona abdomenului. Nu exista TONIFIERE fara SLABIRE. E ca si cand te duci la coafor si ceri sa te vopseasca fara sa te spele", a scris diva.

Citeste si:

Oana Cuzino, delicata din cap pana-n picioare

Gheata, secretul frumusetii irezistibile a lui Kate Moss

Anca Lungu, de la "Printesa Polonic" la diva eleganta

 

Mihaela Radulescu

Sursa foto: libetatea.ro

Si Mihaela Radulescu se mandreste cu o silueta perfecta la cei 44 de ani ai sai. Dar cum reuseste sa se mentina in forma? "Sportul este prima conditie pentru ca cineva sa arate bine. Cred in alergare sau mers foarte rapid zilnic. Nu as putea sa concep o zi fara alergare", spune Mihaela.

Ea le-a descris fanilor sai pe blog felul in care arata programul sau de exercitii: "20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor si picioarele ridicate si indoite la 90 de grade. 20 leg lifts – tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele intinse, executand balansuri fata-spate. Cate 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat si sprijinit de maini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate si indoite la 90 de grade, incerci sa atingi cotul de genunchiul opus). Dupa care urmeaza un minunat dus cu cantec si un mic dejun pregatit pentru toata lumea de prin casa".

Bianca Dragusanu

Sursa foto: enational.ro

Bianca Dragusanu e foarte incantata de felul in care arata asa ca le-a dezvaluit tuturor fetelor care isi doresc sa arate ca ea cateva dintre trucurile care o ajuta sa se mentina in forma. "Cel putin 2 litri de apa plata pe zi, minim 30 de minute de miscare / sport (alerg sau fac gimnastica in casa), fara prajeli, fructe de sezon locale, ciocolata neagra (minim 70%) - o data pe saptamana maxim 50 de grame, un program de somn/ odihna cat mai constant si echilibrat (fara somn in timpul zilei) si cat mai putina cafea", a scris Bianca pe contul sau de socializare.

Sursa foto: evzmonden.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare