Stil de vedeta

#secret silueta perfecta #Ianna Novac #silueta #stil de vedeta #vedete

Ianna Novac ne dezvaluie secretul unei siluete de vis

Ianna Novac, una dintre cele mai tinere soprane ale momentului, ne dezvaluie secretul siluetei de vis. Desi este trecuta de mult de varsta majoratului si are si un copil soprana are o silueta pentru care multi o invidiaza.

Artista a declarat ca deobicei consuma produse naturale si evita cat mai mult orice aliment din comert. Preferatul ei este somonul crud, pe care il pregateste printr-o metoda foarte simpla.

Tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de gustul somonului afumat, insa, intr-o varianta mult mai sanatoasa este un file de somon, sare, zahar si putina boia, dulce sau iute, dupa preferinte. Reteta este foarte simpla!

“Luam un file de somon, il jupuim de piele, iar separat amestecam doua linguri de sare cu o lingura de zahar si una de boia iute sau dulce, dupa cum doreste fiecare. Dupa ce am amestecat bine aceste ingrediente, se unge pestele pe ambele parti si se infasoara intr-un tifon sau o bucata de material curata. Se baga la frigider, iar dupa 12 ore este gata! Sanatos, delicios si rapid de preparat in casa! La noi in casa nu lipseste niciodata, eu il mananc foarte des, cu rucola”, a povestit soprana.

Ianna Novac a “mostenit” pe deplin talentul culinar al mamei sale si isi rasfata familia cu bunatati preparate in casa.

“Imi place sa gatesc pentru oamenii dragi, ma relaxeaza si imi da o stare de bine. E o bucurie sa le pot pregati ceea ce isi doresc, asta e felul meu de a ii rasfata, de a le arata cat inseamna pentru mine”, a marturisit soprana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului