Stil de vedeta

#stil de vedeta #laura cosoi #showbiz #dieta laura cosoi

Frumoasa si focoasa! Iata ce mananca Laura Cosoi ca sa se mentina in forma

Laura Cosoi se poate declara o femeie cu adevarat norocoasa. Este celebra, frumoasa si are un succes nebun la barbati. Insa ca sa arate atat de bine, vedeta are mare grija ce mananca si face foarte mult sport. Iata cateva dintre secretele ei:

Nu sare peste micul dejun

Frumoasa blonda marturiseste ca nu sare niciodata peste micul dejun si ca nu prea ii plac dulciurile. Intr-o postare recenta pe blogul sau, actrita a publicat o fotografie in care este surprinsa chiar in timp ce ia micul dejun.

"Hrisca cu lapte si miere. Cine mai pofteste?", a scris ea in speranta ca va reusi sa ii indemne si pe altii sa manance sanatos.

"Daca sar peste micul dejun, mananc biscuiti, iaurt sau banane. Uneori adaug pe langa fulgii de ovaz tot felul de seminte sau cand ma trezesc foooarte dimineata beau un shake: cicoare, orz, lapte praf de soia si seminte de in si susan", a declarat Laura Cosoi pentru foodstory.ro.

CITESTE SI: Monica Lewinsky, despre Bill Clinton: "Seful meu a profitat de mine"

Nu mananca mezeluri

 

 

Laura a dezvaluit recent intr-un interviu pentru revista CSID ca nu este o pofticioasa, ba mai mult, nici nu suporta mirosul de mancare!

"Patru ani nu am mancat carne. La un moment dat am inceput sa fac sport intens, iar analizele erau proaste. Aveam nevoie de proteine. Nu mananc mezeluri, mananc vita, uneori porc. Mananc prosciutto!", a declarat Laura Cosoi. Vedeta spune ca preparatul care ii aminteste cel mai mult de copilarie si pe care il mananca intotdeauna cu placere nu este altceva decat o banala salata de morcov cu maioneza.

Si pentru ca si-ar dori ca tot mai multa lume sa adopte un regim alimentar sanatos, actrita a adunat intr-o carte retele pe care le indrageste - feluri de mancare pe care le prepara adesea pentru prieteni si pentru familie.

"Ramai la masa? Retete de suflet pentru oameni dragi" se intituleaza volumul pe care l-a lansat in urma cu doua luni.

Face sport, desi nu-i place

Pentru a-si mentine silueta pentru care este atat de apreciata, Laura Cosoi practica mult sport, desi marturiseste ca nu ii place. Singurul sport pentru care a facut cu adevarat o pasiune este echitatia.

CITESTE SI: Antonia iese la atac. Cu ce arme lupta pentru castigarea custodiei

De altfel, frumoasa blonda le recomanda femeilor care vor sa se bucure de un fizic impecabil sa nu isi neglijeze sanatatea in goana lor dupa un corp de manechin. "Oamenii nu trebuie sa isi aleaga etaloane prea sus, cure drastice, sport dus la extrem", a spus Laura pentru divahair.ro.

Sursa foto: fpeople.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului