Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #Alina Eremia #vedete intern

Vrei sa ai un look fresh si sexy? Invata de la Alina Eremia cum sa te imbraci

Alina Eremia a reusit sa se transforme in ultimii doi ani din fetita cu voce frumoasa, in diva sexy. A slabit cateva kilograme bune, si-a schimbat si stilul vestimentar, astfel ca a ajuns rapid modelul multor tinere. Iata cateva dintre tinutele care o definesc pe Alina:

Foto sexy

Foto:urban.ro

Are 20 de ani, iar multi si-o imagineaza inca drept pustoaica din serialul "Pariu cu viata". Alina insa a crescut si s-a transformat intr-o femeie sexy, matura. Iat-o intr-o rochie corset ivoar, cu accesorii ham, extrem de senzuala.

Look smart-casual

Foto:urban.ro

Printre stilurile care o definesc se numara si cel smart-casual: tinute delicate, finute, accesorizate cu o pereche de sneakers, spre exemplu, o provocare venita din partea designerilor internationali, dar care pe Alina o prinde de minune.

Look glam

Foto:urban.ro

Tanara artista stie cum sa fie sexy si atunci cand iese in oras sau intr-un club. Iat-o intr-un outfit glam, format din pantaloni bej din piele si o bluza foarte sexy, cu un model aparte. Chiar daca a mizat pe o vestimentatie in culori neutre, pale, rujul este accesoriul care da culoare tinutei.

Look bad girl

Foto:theshowcase.ro

Tot intr-o tinuta uni, de data aceasta all black, Alina Eremia pare fata rea. Chiar daca stilul nu o prinde neaparat, topul ales si faptul ca si-a marcat talia cu acea curea lata ii da un aer asiatic foarte cool. Sandalele cu siret si rujul inchis la culoare completeaza outfitul de bad girl pe care l-a adoptat.

Look animal print

Foto:ele.ro

Si pentru ca animal-printul e la moda, la una dintre aparitiile sale mondene, Alina Eremia a fost surprinsa purtand o pereche de pantaloni leopard print, cu o croiala lejera. I-a combinat cu un top transparent cu insertii mate si cu un blazer.

Look natural

Foto:facebook.com

Rochia neagra din piele, cu taieturi rotunde, usor petrecuta, o avantajeaza de minune mai ales acum, ca a slabit considerabil. Materialul natural se muleaza perfect pe bust, subliniindu-i feminitatea.

Look fresh

Atunci cand iese in oras, artista stie sa se imbrace simplu, decent, pentru a nu atrage atentia fanilor asupra ei! Iat-o la mall, intr-o pereche de leggins si o camasa din denim, o tinuta foarte casual, accesorizata cu o geanta supradimensionata.



Foto:facebook.com
Foto: traiestemuzica.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare