Stil de vedeta

#sil vestimentar #Zandra Rhodes #showbiz #stil de vedeta #designeri #vivienne westwood #karl lagerfeld #donatella versace

Designerii celebri poarta haine trasnite. Te-ai imbraca asa?

Donatella Versace, Karl Lagerfeld, Zandra Rhodes sau Vivienne Westwood sunt doar cativa dintre designerii care au dictat ani in sir trenduri in materie de moda. Doar ca oricat de apreciati ar fi, stilul lor de a se imbraca pare de cele mai multe ori caraghios. Iata cateva exemple:

Vivienne Westwood

O femeie saraca, imbracata in haine peticite si cu un ciorap vechi purtat pe post de caciula. Asa o descrie pe Vivienne Westwood, unul dintre cei mai influenti designeri din toate timpurile, beauty editorul Sarah Vine pentru dailymail.co.uk.

Designerul, care a impus in moda tinute provocatoare, avangardiste, pare de nerecunoscut atunci cand iese pe strada. Cu o astfel de tinuta, creatoarea de moda ar putea trece usor drept o femeie fara locuinta, care se imbraca din ceea ce primeste de pomana. Este insa felul sau de a fi unica, originala.

Karl Lagerfeld

"Cu un par alb infricosator, ochelari de soare negri si niste manusi din piele sinistre, stilul lui Karl Lagerfeld, designerul Chanel in varsta de 81 de ani, pare mai degraba asemanator cel al unui vampir sado-masochist", mai scrie editorialistul Sarah Vine.

Lagerfeld este si el cunoscut pentru influenta sa covarsitoare in materie de moda, tinutele create de el fiind purtate de celebritati din toata lumea.

Citeste si:

5 rochii perfecte pentru Craciun. Cum poti fi atractia petrecerii!

Si copiii sunt gata de Sarbatori! 6 tinute pe care trebuie sa le aiba cei mici

Cum sa porti paltonul colorat iarna aceasta

 

Donatella Versace

Si tinuta Donatellei Versace a fost criticata de fashion-editorul britanic, care a spus despre hainele cu imprimeu leopard pe care celebra creatoare de moda le-a purtat recent ca par cele ale unei "prostituate sic".

John Galliano

John Galliano, recent intors in lumea modei dupa scandalurile antisemite pe care le-a provocat in ultimii ani, este cunoscut pentru hainele extravagante pe care le creeaza. Insa pare ca pentru el nu este de multe ori in stare sa realizeze tinute demne de un designer de prestigiu. Cum ar fi acest costum care pare mai degraba cel al unui rege al paietelor.

Zandra Rhodes

Zandra Rhodes, apreciata pentru contributia ei la stilul vestimentar britanic, pare sa se fi imbracat... cu ochii inchisi daca ne uitam la combinatia dintre rochia mov si sacoul maro. Ba chiar si machiajul pare sa si-l fi facut pe intuneric.

"Modul lor bizar de a se imbraca este o dovada in plus ca designerii se considera superiori tuturor, iar pentru ei regulile de stil nu se aplica. Si ceea ce este si mai grav e ca nimeni nu le atrage atentia", mai scrie fashion-editorul Sara Vine, pentru Daily Mail.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare