Stil de vedeta

#costume de baie #sezon estival #stil de vedeta #costum de baie #vedete

Cum se pregatesc vedetele pentru proba costumului de baie

Diete, tratamente home-made, Pilates... Acestea sunt cateva dintre secretele la care apeleaza vedetele pentru a arata impecabil atunci cand dau buzna la piscine sau pe plaja. Iata cum le combina mai exact, dar si in cat timp se vad rezultatele!

 

Andreea Marin

Sursa foto: libertatea.ro

Andreea Marin obisnuieste sa fie cat se poate de discreta cand vine vorba despre aparitiile ei in tinute sumare. "Zana" isi petrece, de regula, concediile departe de tara, in locuri in care paparazzii nu o ajung. "Cred ca mai bine e sa traiesti moderat tot timpul. Sa nu faci hei-rupul acela inainte de venirea verii. Pur si simplu mananc sanatos, fac sport. Alergare pe banda intr-un costum de neopren, costumul e cablat la un aparat. Pe de alta parte pilattes, descoperit de curand. Te ajuta sa-ti redefinesti corpul", a explicat Andreea la Prima Tv.

Ilinca Vandici

Sursa foto: 7est.ro

Nici Ilinca Vandici nu e adepta rezultatelor obtinute rapid. "Am avut grija de corpul meu pe tot parcursul anului asa ca vara ma prinde intr-o forma buna. Foarte mult sport si deja e cliseu, dar alimentatia sanatoasa sa stii ca functioneaza. Dimineata pot sa mananc un iaurt cu cereale sau pot sa mananc omleta din albus, cu branza degresata. La pranz, ori peste ori carbohidrati, adica orez sau spaghete", a spus vedeta.

Paula Chirila

Sursa foto: anchetatorul.ro

Paula Chirila, ajunsa la 40 de ani, a ales insa o metoda usor mai dura pentru a arata perfect in costum de baie. Vedeta TV a mers la chirurgul estetician pentru o intervetie de liposuctie. In doar cateva ore, simpatica prezentatoare a plecat acasa cu un trup ca de zeita. In viziunea Paulei, un stil de viata sanatos presupune "o alimentatie echilibrata, cat mai mult sport, apropierea de natura si de prietenii adevarati, alaturi de care sa razi mult".

Dana Rogoz

Sursa foto: csid.ro

Dana Rogoz a trecut deja cu brio proba costumului de baie la inceputul acestui an, atunci cand a pozat pe plajele din Portugalia. Si ca orice femeie care se respecta, epilarea este esentiala inainte de a-ti expune trupul la soare. Ea le-a explicat celor care ii urmaresc postarile de pe blog ca extrem de importanta este pregatirea pentru epilare. "Apelez fie la un produs pentru exfoliere clasic, din comert, fie incerc diverse combinatii home-made cu zat de cafea, malai sau miere zaharisita", a explicat Dana Rogoz. Dintre toate metodele de epilare, vedeta spune ca prefera ceara calda, deoarece ii lasa pielea mai moale, mai catifelata.

Sursa foto principala: csid.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare