Stil de vedeta

#cum se mentine in forma Andreea Marin #sport Andreea Marin #copil Andreea Marin #stil de vedeta #andreea marin

Cum se mentine in forma Andreea Marin

Ajunsa la 40 de ani, Andreea Marin marturiseste ca nu se considera o femeie frumoasa, insa face toate eforturile pentru a se mentine in forma. Atat pentru ea, cat si pentru sotul sau, in varsta de 29 de ani, dar si pentru fiica sa, Violeta, de 8 ani.

„Sunt subiectivi cei care spun ca sunt frumoasa... Nu sunt frumoasa, sunt doar un om care se mentine la un nivel civilizat la varsta de 40 de ani. Nu voi fi vesnic tanara”, a declarat Andreea Marin pentru ring.

Zana a recunoscut si ca „imi doresc sa fiu un model pentru fiica mea, in sensul ca incerc sa aleg ce mananc, fara excese nici intr-o directie, nici in cealalta. Insa daca mi-e intr-adevar pofta de ceva, imi permit exceptii, dar caut sa mentin o moderatie, o linie de echilibru in tot ceea ce fac. Fac sport si asta conteaza, miscarea inseamna viata si, nu in ultimul rand, cred ca iubirea te mentine tanar”.

Aceste motive o fac Zana sa-si mai doreasca inca un copil. „Vreau sa mai am un copil, dar asta se va intampla doar daca Dumnezeu isi doreste si El. Cand e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poti baza cu adevarat. Ramane insa un miracol, pentru ca stiinta n-a rezolvat inca toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinta daca sa fie baiat sau tot fata, ci doar sa fie un copil sanatos si nimic mai mult”, a declarat Andreea Marin pentru aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului