Stil de vedeta

#mtv movie awards #stil de vedeta #stil feminin #showbiz #rochii vedete #tinute vedete #mtv movie awards 2014

Cum s-au imbracat vedetele la MTV Movie Awards 2014. Iata cine a dat bine si cine a "calcat stramb"

Tinutele cu care isi fac aparitia celebritatile pe covorul rosu sunt intotdeauna dezbatute indelung atat de criticii de moda, cat si de fani. Iata cum au aratat in acest an vedetele la gala de decernare a MTV Movie Awards, de la Los Angeles:

Rihanna

Rihanna este, de departe, vedeta care a atras toate privirile celor prezenti la gala. Cantareata si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata intr-o tinuta absolut provocatoare. Rihanna a purtat un corset din satin alb, care contrasta puternic cu tenul sau cafeniu. Peste acest body, ea a imbracat un halat din matase roz marca Ulyana Sergeenko. In picioare, artista a purtat o pereche de sandale nude, cu toc inalt. Vedeta a reusit in felul acesta sa fie una dintre cele mai fotografiate celebritati de la acest eveniment.

Shailene Woodley

Actrita din filmul "Divergent" a ales sa imbrace o tinuta mai sobra, semnata Balenciaga. Fusta midi plisata, din piele de culoare maslinie, si jacheta usor decupata in zona taliei s-au mulat perfect pe trupul sau tanar.

Citeste si: Invata de la vedete cum sa ai un ten ca de bebelus! Iata secretele lor

Rita Ora

Actrita Rita Ora a aratat superb in rochia neagra mulata, care contrasta puternic cu rujul rosu aprins. Insa ceea ce a atras atentia in mod special a fost decolteul generos pe care blonda l-a afisat.

Kat Graham

Kat Graham a uimit audienta cu rochia semnata Roberto Cavalli. Actrita in varsta de 24 de ani a purtat o rochita asimetrica scurta animal print bijuterii din aur.

Citeste si: Iti place eleganta Victoriei Beckham? Secretele stilului vedetei, dezvaluite!

Jessica Alba

Jessica Alba a optat pentru o tinuta extrem de simpla. Actrita a ales un top alb, cu umerii dezgoliti, si o fusta galbena.

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o, actrita celebra din filmul "12 ani de sclavie", a purtat o rochie multicolora mulata, creatie Channel.

Jenna Dewan-Tatum

Matase si piele, o combinatie excentrica menita sa rapeasca multe priviri. Actrita Jenna Dewan-Tatum a optat pentru o fusta midi din piele si pentru o bluza neagra transparenta, cu broderie din paiete.

Leslie Mann

Actrita Leslie Mann a optat la Gala din acest an pentru o rochie vaporoasa din matase, asimetrica.

Sursa foto: globalgrind.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului