Stil de vedeta

#pardesiu carouri #carouri vedete #carouri #camasa carouri #stil de vedeta

Cum poarta vedetele carourile, imprimeul perfect pentru iarna

Carourile reprezinta imprimeul prin excelenta care defineste sezonul rece. O dovedesc vedetele, care il poarta, in diverse forme, iarna aceasta.

Kate Middleton


Sursa foto: thegloss.com

Imediat dupa ce a anuntat ca este insarcinata, Kate Middleton si-a facut aparitia la un eveniment public purtand o rochie-pardesiu in carouri, creatie Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu o palarie foarte eleganta.

Olivia Palermo

Sursa foto: hollywoodreporter.com

Prezenta in toamna la Paris Fashion Week, Olivia Palermo i-a impresionat pe cei prezenti cu o rochie in carouri alb si negru, semnata Chloe. La tinuta, Olivia a adaugat un cluch cu un imprimeu de sarpe, combinatie pe care criticii de moda au apreciat-o.

Jessica Alba


Sursa foto: zimbio.com

Carourile se poarta in multe feluri, iar Jessica Alba sta marturie pentru aceasta teorie. Iat-o pe strazile New York-ului purtand o camasa in carouri prinsa neglijent in jurul taliei. Outfitul casual este completat de jeansii rupti si de palarie.

Ellen DeGeneres

Sursa foto: dailymail.co.uk

Ellen DeGeneres este fanul pieselor unisex. N-ai sa o vezi niciodata purtand o fusta scurta, dar cu siguranta pantaloni si sacou cat mai des. Iat-o purtand o pereche de pantaloni in carouri care ii vin ca turnati si care fac casa buna cu tricoul alb si cu blazerul bleumarin.

Cara Delevingne




Si daca tot a venit vorba despre pantaloni in carouri, iata-o si pe Cara Delevingne intr-o tinuta de strada foarte lejera. Fotomodelul a reusit sa sparga monocromia vestimentatiei cu acel verde puternic.

Lenny Kravitz

Sursa foto: hombre10.com

Chiar daca pare ca i-a furat pantalonii din piele fiicei sale, Lenny Kravitz a stiut cum sa combine acei leggins cu o camasa in carouri si cu nelipsita esarfa, devenita marca proprie.

Taylor Swift

Sursa foto: popsugar.com

Taylor Swift e pe cale sa devina un fashion-icon, iar daca ea poarta carouri, atunci e clar ca acestea sunt un must-have al sezonului. Iat-o pe vedeta purtand pardesiul in A, in trend iarna aceasta, dar aducandu-i si o infuzie retro.

Ashlee Simpson

Sursa foto: posh24.com

Si blugii scurti purtati in stilul Ashlee Simpson si acoperiti de o haina in carouri evazata pot fi o alegere buna, dar doari atunci cand temperaturile nu scad sub zero grade Celsius.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare