Stil de vedeta

#Kendal Jenner #rihanne #Met 2015 # Gala Met 2015 #jennifer lopez #beyonce #stil de vedeta #vedete #kim kardashian

Cele mai HOT aparitii pe covorul rosu la Gala Met 2015

Gala Met 2015 a adunat, si in acest an, toata spuma hollywoodiana. Pe covorul rosu au pasit vedetele imbracate cu cele mai frumoase tinute. Deliciul l-au facut insa dive precum Beyonce, Jennifer Lopez sau Kim Kardashian, care au ales rochii ultra sexy.

Beyonce

Sursa foto: instagram.com

Gala gazduita de The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute de la New York nu a dezamagit nici de aceasta data. Iar Beyonce a fost "regina balului", potrivit criticilor. Frumoasa cantareata a lasat audienta muta de uimire atunci cand a aparut intr-o rochie nude, din organza brodata cu pietre stralucitoare in zone strategice. Rochia cu spatele gol a fost semnata Givenchy.

Jennifer Lopez

Sursa foto: usmagazine.com

Tot o rochie transparenta a purtat si Jennifer Lopez. Rochia indrazneata creata de Donatella Versace i-a scos in evidenta formele bine conturate. Si in cazul ei, broderia cu cristale si paiete i-a acoperit doar ce era de acoperit, in rest, coafura si accesoriile simple n-au facut decat sa pastreze atentia la silueta-i impecabila.

Kim Kardashian

Sursa foto: instagram.com

Nici in cazul starletei TV Kim Kardashian nimeni nimeni nu si-ar fi imaginat-o intr-o tinuta de... calugarita, motiv pentru care diva nu a inselat asteptarile publicului. Kim a stralucit la propriu, la bratul sotului sau Kanye West, intr-o rochie transparenta Roberto Cavalli by Peter Dundas. Coafura simpla - parul prins intr-o coada de cal - a fost menita tocmai sa scoata in evidenta rochia sofisticata, cu o trena din pene albe.

Kendal Jenner

Sursa foto: instagram.com

Nici sora mai mica a lui Kim, Kendal Jenner, nu s-a lasat mai prejos. Ea a purtat o rochie Calvin Klein verde care, la prima vedere, ar fi putut parea destul de simpla, insa decupajele laterale, care ii lasau la vedere pielea aurie i-au facut pe multi sa exclame "Uau"!

Rihanna

Sursa foto: instagram.com

Un look cu adevarat regal a avut, in schimb, Rihanna, regina muzicii pop. O capa galben-aurie, lunga de trei metri, a furat toate privirile. Si cum era o gala tribut al culturii chineze, artista nici ca putea sa aleaga mai bine un designer decat unul dintre cei mai mari pe care i-a dat Tara Soarelui Rasare - Guo Pei.

Sursa foto principala: mtv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare