Stil de vedeta

#rochie Anda Adam #calin popescu tariceanu #gabriela vranceanu firea #tinute vedete

GALERIE FOTO Ce tinute au ales vedetele pentru cea mai importanta zi din viata lor!

Weekend cu emotii pentru vedete! In timp ce Anda Adam s-a casatorit religios, Gabriela Vranceanu Firea si Florin Pandele si-au crestinat baietelul duminica, 7 iunie. Botez a fost si in familia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Nunta anului 2015, asa cum a fost anuntata casatoria Andei Adam, a fost una fastuoasa, in aer liber, cu  450 de invitati. In ziua cea mare, vedeta a imbracat o  rochie din matase Kelly Mikado, preferata de printese si de casele regale, si din dantela Guipure. Pentru pretioasa rochie, artista a platit 1.700 de euro.


Anda Adam a avut grija ca si sotul ei sa ajunga la altar imbracat la patru ace, intr-un costum  realizat de croitorul spaniol Felix Ramiro. Sacoul alb a fost confectionat dintr-un material de la Scabal, in compozitia caruia se regaseste lana foarte bine tratata, iar pe reverul sacoului este aplicata matase pura.

Senzatie au facut la nunta si  Dorian Popa, alaturi de iubita sa, Claudia,  Jorje, si Ramona, Andra si Catalin Maruta, Antonia, domnisoarele de onoare  (vezi galeria foto).

Petrecere a fost si in familia Gabrielei Vranceanu Firea - Florin Pandele. Cei doi  si-au crestinat cel de-al doilea baiat, pe nume Zain Mihail. Nasi au fost Gigi Becali si sotia sa.

"Au fost 11 preoti si cred ca nu este nimic intamplator, pentru ca la ora 11 s-a nascut si Zain Mihail. De azi ii putem spune asa. A fost cuminte pe timpul slujbei. Nasa are foarte multa experienta si cred ca si asta a contat foarte mult. A fost scufundat asa cum este crestineste. Eu am avut ceva emotii pana cand am auzit primul tipat, mai ales ca a avut si nasucul putin infundat. Cu cateva ore si chiar cu cateva zile inaintea botezului se spune ca parintii si copiii resimt asta si sunt putin mai agitati, ca duc o batalie intre bine si rau. Dar, binele a invins si de aceasta data", a spus Gabriela Vranceanu Firea pentru Antena Stars.


De un eveniment la fel de important, dar mai restrans a avut parte si baietelul lui Calin Popescu Tariceanu. Ceremonia a avut loc la Biserica Manastirii Casin. Vizibil emotionat si fericit, Tariceanu a iesit din biserica alaturi de cea de-a cincea sa sotie, Loredana Moise, care il tinea in brate pe micut, si s-au indreptat, grabiti, spre masina, pentru a ajunge la restaurantul unde urma sa aiba loc petrecerea, conform Antena Stars. Dupa crestinarea micutului, politicianul nu a dorit sa faca nici o declaratie presei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare