Stil de vedeta

#frumusete vedete #secrete frumusete #stil de vedeta #vedete #riduri

Ce retete-minune au vedetele impotriva cearcanelor si a ridurilor

Cand te uiti la chipul multor vedete ai spune ca toate au apelat la operatii estetice, pentru ca prea nu au riduri! Doar ca nu toate sunt adeptele masurilor extreme. Iata cum fac totusi sa aiba tenul perfect chiar si dupa ce au trecut de 40 de ani:

Adina Halas

Sursa foto: radiozuper.ro

Adina Halas, fosta asistenta TV in emisiunea lui Mircea Badea, s-a lasat de televiziune si s-a apucat de afaceri, dar si de tutoriale pe internet. Ea prezinta diferite preparate homemade pentru infrumusetare. Unul din ele este cel impotriva cearcanelor si a ridurilor, o crema pe care o foloseste in fiecare seara.

Pentru prepararea cremei, spune Adina, ai nevoie de o jumatate lingurita ceara de albine, o lingurita unt de shea (nerafinat), o capsula vitamina E uleioasa, o jumatate de lingurita ulei de migdale dulci, o jumatate lingurita ulei de jojoba, o jumatate lingurita ulei de avocado si o lingurita de ulei de argan.

Primele doua ingrediente se topesc intr-un vas la bain-marie, apoi se adauga si celelalte. Adina Halas recomanda ca aceasta crema sa fie folosita in fiecare seara, si se da exemplu pe sine. "Pentru a indeparta cearcanele, pe langa aceasta crema contur de ochi, hidratati-va, odihniti-va si incercati sa aveti o dieta echilibrata. De asemenea, fumatul ar trebui sa fie istorie!", spune vedeta.

Citeste si:

Top 7 vedete care se imbraca decent, dar arata senzational

7 lucruri pe care nu le stiai despre ruj

Bianca Dragusanu versus Anda Adam. Cum se copiaza fostele lui Victor Slav

 

Ioana Ginghina

Sursa foto: cinemagia.ro

Ioana Ginghina se bazeaza pe produse si tratamente naturiste atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului. E actrita si nu poate aparea pe scena cu riduri sau cu cearcane. Iar uleiul de aragan pare ingredinetul de baza. "Eu il folosesc ca si crema de zi, atunci cand tenul imi arata obosit, iritat si orice pun pe fata, ma ustura. Il mai recomand pentru pielea delicata din jurul ochilor, iar daca nu ai gasit demachiantul perfect pentru mascara rezistenta la apa, uleiul de argan este extraordinar. Daca il dati in jurul ochilor, masati usor, cu miscari circulare, in jur de 50 de secunde, delicat, cu degetul inelar. Asa activati si circulatia in zona respectiva si uleiul va intra foarte bine in piele", scrie Ioana pe blogul personal.

Nico

Sursa foto: eartist.ro

Vedetele apeleaza insa si la alte trucuri pentru a scapa de riduri. Unul dintre ele este intitulat Terapia Vampir. Tehnica, foarte naturala dealtfel, foloseste sangele propriu al pacientului pentru a stimula sinteza de colagen si elastina. La 45 de ani, Nico a simtit nevoia de o schimbare, asa ca si-a sters ridurile cu... sange.

Sursa foto principala: thecompleteherbalguide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare