INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Stil de vedeta

# pereche de pantofi #raluca badulescu #pantofi

Cate perechi de pantofi detine Raluca Badulescu, de fapt

Cate perechi de pantofi detine Raluca Badulescu, de fapt

Raluca Badulescu nu s-a ferit niciodata sa isi declare dragostea pentru pantofi si haine. Vedeta este sincera in fiecare interviu, explicand cat este de atenta la tinutele pe care le afiseaza. Totusi, ea le face o bucurie fanelor si vinde obiectele vestimentare pe care nu le mai poarta. Cat despre pantofi, ea a depasit 200 de perechi.

 

„Nu am numarat niciodata cate perechi de pantofi am. Am facut cu Andreea Mantea acum mult timp un interviu cu dressing-ul meu. Cred ca sunt peste 200 de perechi, dar asta nu inseamna ca ii si port. Oricum, am dat foarte multe perechi, am si donat, am si vandut.

Am niste prietene foarte bune care au un magazin resale, toate se dau la un pret modest, 50 de lei, si le dau fetelor de acolo. Daca prind si eu la magazinele vintage haine misto si mie imi convine sa le prind la un pret bun. Ce dai, aia primesti!”, a declarat Raluca Badulescu pentru Playtech Stiri.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele