Stil de vedeta

#cum alegi pantofii #pantofi fara toc #pantofi cu toc #pantofi #tendinte vara

Care sunt pantofii cei mai sexy? Vedetele raspund

Cand vine vorba sa alegi, ai purta pantofi cu toc sau fara toc? Crezi ca barbatilor le plac mai mult femeile care poarta doar pantofi cu toc? Cum esti mai sexy? Acestea sunt doar cateva intrebari care trec prin mintea unei femei cand isi alege tinuta. Si daca ai dileme, poate te ajuta parerea unor vedete indragite. Iata ce spun Paula Chirila si Stefan Stan:

Cu toc sau fara toc?

Actrita Paula Chirila marturiseste ca adora pantofii, indiferent de marimea tocului, insa de multe ori decide ce va purta in functie de zi. "In timpul zilei port foarte mult casual, fara toc. Desi am acasa si cu toc si fara toc. Port tocuri la evenimente tocuri, in rest in timpul zilei prefer fara toc pentru cat stiu cand plec, dar nu cand ma si intorc. Nu pot sa conduc cu pantofi cu toc, asa ca 6 zile pe saptamana sa zicem sunt fara tocuri. Dar imi plac foarte mult pantofii cu toc si daca as gasi perechea comoda pe care sa o pot purta tot timpul, as purta cu toc", a mai spus indragita actrita.

Si daca tot nu sunteti convinse, iata si parerea lui Stefan Stan, unul dintre cei mai cuceritori barbati din showbizul romanesc: "Tocul confera eleganta, asta o stim cu totii. Insa femeile pot fi frumoase si fara tocuri, pot fi sexy chiar si in tenesi. Atitudinea conteaza inaintea tinutei si pantofilor", a explicat cantaretul aflat la lansarea showroomului Botta. Cu aceasta ocazie, Stefan Stan a marturisit ca s-a intamplat sa cumpere si pantofi cadou. Cum i-a ales? De fapt a lasat-o mereu pe ea sa aleaga. "Cand tii la cineva suficient de mult, iti place sa o vezi bucuroasa. Si cum femeile sunt innebunite dupa pantofi...", a mai spus artistul.

Pe ce criterii alegem pantofii?

... ne spune tot Paula. Daca am eliminat elementul "atractivitate", mai exista cateva considerente de luat in seama atunci cand pornim la shopping de pantofi. "Sa fie comozi, sa se potriveasca cu ce am in garderoba, sa fie diferiti de ce am deja", a mai spus Paula Chirila, si ea in cautarea pantofilor perfecti la noul showroom Botta.

Tu cum iti alegi pantofii?

Fotografii: Botta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului