Stil de vedeta

#stil de vedeta #vedete #stil feminin #jojo #showbiz

Adopta stilul vestimentar jucaus al lui Jojo

Pe Catalina Grama (Jojo) ti-o amintesti probabil purtand doar haine roz de pe vremea cand isi promova melodia cu pricina. Intre timp, Jojo si-a schimbat radical stilul vestimentar. Este foarte feminina si pastreaza in acelasi timp note clasice. Iata cateva dintre tinutele ei care te-ar putea inspira:

Stilul vesel

Jojo este o fire vesela prin definitie. De aceea poate ca i se potrivesc atat de bine rolurile de comedie. Adora sa combine hainele cat mai colorat si mai jucaus cu putinta.

"E important sa fiu creativa chiar si atunci cand vine vorba despre vestimentatie. E o joaca frumoasa cu culori, forme, texturi", si-a caracterizat Catalina Grama propriul stil vestimentar pentru kudika.ro.

Stilul glam rock

Jacheta in stil biker, fie ca este vorba despre cea clasica, din piele, fie despre o reinterpretare a ei, este piesa de rezistenta pentru majoritatea tinutelor actritei.

"Imi plac mult tinutele cu accente rock sau punk combinate cu lucruri diafane. Pot sa spun ca sunt in egala masura indragostita de hainele foarte feminine, cu influente glam, stralucitoare. De fapt, garderoba mea este un mix & match intre lucruri foarte clasice si accesorii care sunt suprinzatoare", a declarat pentru protv.ro.

Stilul seducator

Siguranta de sine se vede in atitudinea cu care Catalina Grama poarta pana si cele mai elegante si mai sofisticate tinute. E feminina, delicata in rochiile lungi. Dar nu uita sa fie sexy in acelasi timp. Rochia cu slit inalt pe picior este una dintre preferatele ei.

Citeste si:

Cuplurile-model din showbiz isi dezvaluie secretul fericirii

"Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amanta..." Cui apartine declaratia

Stilul all black

Fie ca mizeaza pe pantalonii din piele mulati, fie pe fustele tip creion in combinatie cu veste din blanita, Jojo adora stilul all-black. E drept ca o avantajeaza pentru ca singurul "accesoriu" de culoare din aceasta tinuta sunt ochii ei albastri.

Stilul de zi cu zi

Simplu si elegant. Cam asa se poate caracteriza stilul tinutelor de zi cu zi ale actritei. Cand merge la filmari pentru productia "Serviciul Roman de Comedie", sau pur si simplu cand iese la plimbare cu baietelul ei, Jojo nu uita sa fie eleganta. Si orice ar imbraca, tot sexy ramane, vorba aceea!

Ea demonstreaza ca pana si o pereche de pantaloni scurti din jeans daca sunt purtati impreuna cu o camasa alba din matase au un efect, pe cat de simplu, pe atat de interesant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare