Stil de vedeta

#stil de vedeta # trucuri frumusete #trucuri vedete frumusete #eva longoria #angelina jolie #cate blanchett

7 sfaturi antiimbatranire invatate de la vedete

Publicatiile tabloide speculeaza adesea asupra operatiilor estetice la care au apelat starurile de la Hollywood care ca aua castigat lupta cu timpul, insa aspectul lor tineresc este adesea rezultatul unor trucuri de stil. Iata cum fac vedetele sa aiba pielea stralucitoare, parul voluminos si buzele pline.

 

1. Mizeaza pe hidratare



Pentru a obtine un look fresh, stralucitor, Angelina Jolie aplica mai intai o crema hidratanta si apoi un ser facial. Fondul de ten usor ii lasa pielea sa straluceasca in mod natural.

CITESTE SI:

Scartlett Johansson, un fashion icon: de la rochii superbe la tinute sofisticate
Cum isi rasfata vedetele copiii
Top 10 cele mai scumpe genti create vreodata de designeri

 

2. Folosesc blushul in mod strategic




Vrei sa stii ce face Cate Blanchett de pare atat de tanara la cei 45 de ani ai sai? Ei, bine, un strop de culoare in obraji este secretul ei. Fardul de obraz trebuie aplicat fix la nivelul pometilor si nu mai jos, pentru a oferi un efect de lifting.

3. Coada de cal



Stilul simplu poate sa sfideze gravitatia. Parul prins intr-o coada de cal mare poate sa creeze iluzia unei fete mai ridicate. Stilistii sunt de parere ca ceea ce o face pe Eva Longoria, spre exemplu, sa para ca are chipul sculptat este tocmai aceasta coada de cal, dar si stralucirea parului ei data de uleiul de argan pe care il foloseste.

4. Gloss-ul nu este doar pentru adolescenti



Un pic de luciu merge perfect daca vrei sa arati mai tanara. Pentru buze precum ale Oliviei Wilde, aplica luciul mai intens in centrul buzelor.

5. Liner-ul lichid



Un contur precis al ochilor poate da ceasul inapoi. O dovedeste Julianne Moore, care pune accent pe ochii ei, si nu pe riduri (!), folosind o linie ferma de tus. Un strop de rimel si ai obtinut o privire adolescentina.

6. Suvitele



Parul lung si drept iti trage fata in jos. Insa suvitele si, in special, parul tuns in scari adauga volum si definesc frumos trasaturile fetei, dand chipului dinamismul tineresc. Jennifer Lopez este dovada.

7. Conturarea sprancenelor



O forma bine definita a sprancenelor poate avea un efect de lifting instantaneu. Dar asta nu inseamna sa exagerezi cu arcuirea lor, pentru ca vei parea incruntata fara sa fii. Jewel isi penseaza prima linie a sprancenelor de la baza nasului, apoi isi arcuieste usor cu creionul special sprancenele.

Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare