Stil de vedeta

#vedete #intinerire #trucuri vedete #intinerire vedete

4 trucuri de intinerire de la vedete

Pentru a arata perfect, vedetele cheltuiesc o avere pe diverse tratamente de frumusete. Odata cu inaintarea in varsta insa, acestea isi pierd din efect si vedetele se vad puse in situatia de a apela la mici trucuri care sa le ajute sa para mai tinere. Iata cateva dintre secretele de intinerire ale vedetelor:


1. Jane Fonda

Veterana actrita de la Hollywood Jane Fonda, in varsta de 70 de ani a marturisit ca unul dintre secretele tineretii sale vesnice este somnul. Actrita recomanda tuturor femeilor un somn de calitate, deoarece odihna intinereste organismul. De asemenea, Jane Fonda a recunoscut ca si hidratarea corespunzatoare a ajutat-o sa se mentina tanara. Astfel ca vedeta bea foarte multa apa, pentru a avea o piele sanatoasa si fara riduri.


2. Tina Turner

Celebra cantareata Tina Turner, in varsta de 70 de ani, este dovada clara ca exista solutii de infrumusetare care te ajuta sa te mentii tanar si sexy chiar si la o varsta veritabila.

Artista a dezvaluit ca unul dintre secretele sale de intinerire a pielii este periajul uscat. Aceasta a recunoscut ca isi maseaza zilnic corpul o perie speciala, lucru ce a ajutat-o sa tina departe celulita si sa isi stimuleze circulatia sangvina.


3. Demi Moore

Actrita Demi Moore are un corp perfect chiar si la 50 de ani. Vedeta a marturisit ca unul dintre secretele sale este Velashape, un aparat cu energie pe baza luminii infrarosii, masaj mecanic, radiofrecventa bipolara si vacuum, care o ajuta la restructurarea si remodelarea pielii si imbunateste fluxul sangvin.

"Acest tratament, alaturi de un regim de viata sanatos pe care il am, dar si cu activitate fizica sustinuta, ma ajuta sa pastrez un ton bun al pielii!", a declarat Demi Moore.


4. Victoria Beckham

La 38 de ani, Victoria Beckham reuseste sa aiba un ten perfect, mai tanar cu cel putin 10 ani. Vedeta a dezvaluit ca secretul sau antiimbatranire sunt produsele cosmetice realizate din placenta de oaie. Destul de ciudat trucul Victoriei, insa se pare ca are un efect surprinzator.



Sursa foto: sfexaminer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare