Stil

#pantofi #pantofi mireasa #pantofi nunta #pantofi mire #specialistul Acasa.ro #Dumitru Mihaica #Mono Shoes

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica: Pantofii de nunta, pentru ea si pentru el

Cliseul „cea mai importanta zi din viata unui cuplu” pare sa nu-i plictiseasca pe vanzatorii de vestimentatie de nunta, pe cei care fac reclamele pentru ei, si nici matusile care va ajuta in tot si in toate inainte de aceasta zi nu se sfiesc sa foloseasca aceasta sintagma. Explicatia poate fi nu numai lipsa de imaginatie, ci si faptul ca, intr-adevar, ziua nuntii este prima din restul vietii a doi oameni, asa ca felul in care se prezinta in fata acestui destin, in pasi de vals, este esential.

Cei care se pregatesc acum de nunta stiu ca alegerea pantofilor, atat pentru mire, cat si pentru mireasa, este la fel de importanta ca si cea a rochiei si costumului. De obicei, mirii isi completeaza tinuta cu pantofi dupa ce si-au asigurat vestimentatia. Ceea ce, in fond, le ofera mai multa libertate in conceperea look-ului.

Asadar, pentru barbati pare a fi simplu: negrul ramane culoarea elegantei, dar si a luxului si, bineinteles, cu negru nu gresesti. Tonurile de maro inchis, pana la bej, sunt si ele potrivite pentru miri.

Miresele sunt, anul acesta, ivory, spun specialistii in domeniu. Cei mai mari producatori de rochii de nunta merg pe aceasta nuanta pentru 2013, iar asta face ca miresele sa poarte in picioare auriu sau nude. intr-adevar, auriul, in toate nuantele sale, reprezinta sarbatoarea prin excelenta, culoare si non-culoare in acelasi timp. in functie de model, pantofii aurii nu trebuie sa fie impovarati de prea multe accesorii, care ar anula conceptul de eleganta asociat cu evenimentul.

In cazul pantofilor nude sau ivorii, ornamentele din funde sau cristale, sau ambele, sunt chiar binevenite. si nu va faceti griji ca rochia lunga ii va acoperi – se vor vedea suficient incat sa fiti invidiata, iar sentimentul care va insoteste purtand o pereche de pantofi speciali va fi „stocat” alaturi de amintirile frumoase din ziua nuntii.

O problema cu care se confrunta toate miresele este bineinteles oboseala. Nimic nu poate strica cheful de dans ca o pereche de pantofi care incep sa va stranga dupa mai multe ore. Ca sa evitati sa imprumutati vreo pereche de tenisi si sa iesiti din atmosfera nuntii mai devreme decat ati dori asigurati-va ca aveti o pereche de balerini „de schimb”, din aceeasi piele ca si pantofii, cu fundite si cristale. Va fi cu siguranta una dintre surprizele frumoase ale serii.

La fel ca in cazul incaltamintei de strada, si in cazul celei pentru nunta culoarea isi face aparitia in 2013, poate mai mult ca niciodata. Astfel ca miresele indraznete vor purta rosu, roz sau chiar verde, asortat cu rochiile vaporoase sau cu broderie si accesorii. si tot cei mai curajosi si, poate, cei mai indragostiti miri dau dovada de adevarata originalitate, realizandu-si pantofi de aceeasi culoare, din aceeasi combinatie de piele, pentru el si pentru ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dumitru Mihaica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea