Stil

#make-up #make-up artist #expert acasa.ro # Simona Popovici

Expertul Acasa.ro Simona Popovici, make-up artist

Totul a inceput in vara anului 2009, cand am fost invitata sa particip la un curs de make-up. Avand o pasiune deosebita pentru tot ce inseamna culori, arta si machiaj, am acceptat. A fost pentru prima data cand cineva mi-a pus o pensula in mana si de atunci nu am mai renuntat la pensule. In prezent colaborez cu casa Dior pentru diverse evenimente si lucrez ca freelancer make-up artist in Timisoara, atat pentru machiaje, cat si pentru cursuri de self-makeup sau machior.


Cea mai valoroasa plata cu care m-ar putea rasplati clientele mele este zambetul de satisfactie si incantare de pe chipul lor, atunci cand se privesc in oglinda, la finalul sedintei de make-up. Pentru acest zambet am continuat sa ma specializez.


Am invatat de la cei mai buni, dar nu o sa ma opresc aici.  Voi continua sa studiez aceasta arta astfel incat sa pot darui cat mai mult din fericirea mea, celor din jur.


Colaborez cu cei mai buni hair-stylisti si fotografi in realizarea unor sedinte foto.

Cateva exemple din munca mea puteti gasi aici, dar si pe pagina mea de facebook.

Va astept cu drag!

Date de contact:

Simona Popovici

make-up artist

Telefon: 0741982457

Facebook: Simonas-makeup-corner

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Simona Popovici

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea