Stil

#tinute all white #tendinte vara #rochii vara #tinute vara

Expertul Acasa.ro, Kiki Dumitrescu: Tendinte pentru o vara cu stil

Fiecare vara vine cu povestile si tendintele ei, iar in aceasta vara, acestea se manifesta prin directii pline de energie, culoare si contrast. O regula a verii este sa porti cat mai mult alb.

 

Tinutele all white au marcat intregul sezon primavara-vara 2014, asa ca nu mai poti ignora explozia de alb. Mizeaza pe rochii simple, din matase naturala sau din voal pentru a te bucura de lejeritate si stil in acelasi timp.

Poarta o rochie ampla, care subliniaza talia, cu balerini sau sandale inalte si te bucuri de ce iti ofera micul Paris.

Insertiile de dantela sau strasuri aduc un plus de eleganta si pot transforma o rochie simpla de zi intr-una idela pentru o seara in oras.



Rochie Kiki Dumitrescu, colectie "Blanche de Moi"

 

Rochie Kiki Dumitrescu, colectie “Blanche de Moi”

Si pentru ca vara este despre concediu si libertate, opteaza pentru piese foarte simple, fluide, in care designerul si-a exersat intreaga creativitate lasandu-te sa te bucuri de lejeritate, gata oricand pentru evenimentele verii, pentru o plimbare de vacanta, un dans pe plaja sau intr-un restaurant.

Jocul de culori puternice, saturate, dar transpuse pe materiale usoare permit realizarea siluetelor moderne. Rochiile maxi, precum cele din “Summer Dance”, sunt o varianta inspirata de integrare a printului artsy in moda de fiecare zi.


 

Si pentru ca vara iti permite sa te joci cu materialele si cu stilurile pe care le abordezi, poarta cu indrazneala o rochie in care se regasesc fluiditatea matasei cu rigiditatea unor accesorii din piele si cu nebunia frumoasa a culorilor.
 

 

Kiki Dumitrescu
designer vestimentar
Facebook:
kikidumitrescu.artwear
Web: kikidumitrescu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea