Stil

#rochii #tinute all white #garderoba august #palazzo #rochii plaja

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Zece idei pentru august

Incredibil: nu-mi vine sa cred ca a inceput ultima luna (oficiala) a verii! Pentru mine e fascinant sa observ cum abia acum incep sa ma bucur cu adevarat de posibilitatile pe care mi le ofera garderoba. Abia acum ma obisnuiesc cu canicula, ma joc de-a stilista cu piesele luate la reduceri, imi schimb perspectiva asupra propriei garderoba (weekendul trecut mi-am facut ordine si disciplina in dulap, dupa o triere serioasa), imi clarific “uniformele” si stilul preferat al verii. Kind of late, stiu…

 

In orice caz, joaca asta cu garderoba imi insufla idei noi de tinute. Cum ar fi…

1. Palazzo: largi, comozi and oh-so-sexy!

Daca data trecuta laudam rochiile lejere, acum ma declar incantata de pantalonii palazzo. Nu stiu daca te vor face sa te simti ca o contessina la Venetia, dar iti promit ca vor deveni preferatii tai pana la inceputul toamnei. Pentru inceput, cauta unii intr-o nuanta neutra (cafeniu, kaki, bej, bleumarin, albi), asorteaza-i cu un top alb. Adauga accesorii minimaliste aurii sau argintii.

PS: daca esti la “avansate”, poarta direct o pereche cu un imprimeu exotic, foulard.

Sursa foto: thestore.com

2. Alb, din cap pana in picioare

In august poarta alb. Mult alb. Gasesc ca este cea mai spectaculoasa combinatie minimalista, atunci cand vorbim despre piese moderne. Poate fi si cea mai romantica, daca ne gandim la o rochie lunga din dantela crosetata, purtata cu o palarie alba si slapi argintii. Sau cel mai rafinat outfit casual, cu jeansi albi boyfriend si un tricou alb. Sweet.

Sursa foto: squidoo.com

3. Indrazneste o rochie cu talie joasa

Chiar daca nu se armonizeaza cu silueta ta. You only live once, damn it! Traieste libertatea de a purta o rochie pe care nu o simti pe corp si, mai mult, nu iti mai bate capul cu corpul tau. Mi-am cumparat de curand una senzationala – alba, din poplin de bumbac, cu tigheluri perfecte. Se potriveste de minune cu sandale cu talpa ortopedica.

4. Poarta rochiile de plaja… in oras

Adevarat, nu orice rochie de plaja. Cele de tip tunica sau kaftan se potrivesc cel mai bine acestei mini-metamorfoze. Incinge-le cu o curea impletita din piele sau din sfoara, adauga o geanta din rafie sau doc, plus o palarie si ochelari de soare. Look mediteranean garantat.

Sursa foto: heraldmailmedia.com

5. Fa ceva cu tinutele de birou

Nu te-ai plictisit sa te imbraci tot timpul la fel, la birou? Propuneti sa interpretezi creativ codul vestimentar, o data pe saptamana. O fusta conica intr-o culoare estivala (portocaliu, galben solar, turcoaz) arata la fel de profesional cu o bluza alba lejera. Idem in cazul unor pantaloni conici cu imprimeu exotic, purtati cu o camasa bleu masculina. Sau un sarafan alb din in, purtat cu un sacou subtire din bumbac…

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea