Stil

#bijuterii #stil #accesorii #jacheta #sacou #reguli stil

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Puterea celor trei

In adolescenta mea urmaream din cand in cand un serial. Se numea Charmed: trei surori, ai caror parinti murisera in imprejurari misterioase, descopera ca sunt “vrajitoare bune”. Prue, cea mai mare dintre surorile Halliwell, este telekinezica (poate muta obiecte cu puterea mintii), Piper, mijlocia, ingheata oameni si obiecte in miscare, iar Phoebe, mezina, are puteri premonitorii, poate vedea in viitor, dar si in trecut.

De cate ori surorile aveau nevoie sa isi uneasca fortele, recitau o incantatie: “the power of three”. Demonii erau imblanziti, vampirii erau ucisi, spiritele malefice erau distruse…

In garderoba nu avem nici demoni, nici spirite malefice – dar avem plictiseala, rutina, tipare, neglijenta, uneori la fel de periculoase ca dusmanii din Charmed.


 

In cazul garderobelor si tinutelor, incantatiile nu ne sunt de ajutor. In schimb, crearea unor tinute din 3 piese poate fi varianta cea mai simpla de a exersa un strop de culoare sau o tusa de personalitate stilistica (aha, abia acum ati inteles de unde asocierea cu the power of 3...).

 

La modul cel mai concret, o a treia piesa este “eroina din rolul principal”: o piesa vestimentara sau un accesoriu care dinamizeaza tinuta, ii confera spectaculozitate sau unicitate, mai ales atunci cand restul hainelor sunt simple, neutre, “eroi secundari”. Foarte des poate fi vorba de un sacou cu un imprimeu de impact, o jacheta dintr-un material lucios, un cardigan cu un model multicolor, un tricotaj cu un guler asimetric, un colier statement, o bijuterie arhitecturala…

Acum ca ati aflat despre “puterea celor 3″, care piese din dulapul vostru intregesc “cercul”?

Mai multe despre tendintele anului 2014 si idei pentru tinutele voastre de zi cu zi, pe Style Diary!

Irina Markovits
contact@imagematters.ro


Sursa foto: net-a-porter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea