Stil

#tinuta office glamour #tinuta birou # tinuta office

Expertul Acasa.ro, fashion designerul Ana Maria Cornea: Ce poarta o femeie glamour la birou

Tinutele pentru birou pot fi deseori inconfortabile sau conformiste, insa regula de baza este ca trebuie sa reflecte calitatile si atributiile pe care le ai. O femeie glamour are nevoie de un quelque chose care sa inglobeze frumusete, inteligenta si seriozitate.

Stim deja ca tinuta office cuprinde fuste conice, negre, camasi simple si o coafura in ton cu intregul look.

Termenul glamour inseamna impresia de atractie pe care o femeie eleganta o lasa si poate fi deseori confundat cu un stil vestimentar.

In realitate, glamour-ul reseie din modul in care o femeie accesorizeaza, alege si poarta hainele. Atitudinea este, bineinteles, principalul atuu care transforma o femeie puternica intr-una glamour.

In acest sens, am selectat un look office potrivit pentru trendurile acestui an. Casual office se transforma acum in glamour office, iar simplitatea este cuvantul care defineste aceasta tinuta.

 

Materialele precum pielea zimtata si stofa sunt in topul preferintelor, iar rochiile clasice au parte de un upgrade: taieturile geometrice. Un exemplu bun pentru acest trend este rochia Alegria, care poate fi purtata cu o pereche de pantofi nude si accesorizata cu o pereche simpla de cercei.

 

De asemenea, o alegere potrivita este si mix-ul dintre jacheta Carmen si fusta creion Carlia, ce poate fi purtata cu o pereche de pantofi nude si un ruj intr-o nuanta intensa.

In ceea ce priveste culorile, negrul si griul raman pe primele locuri, alaturi de auriu si nuante de alb.

Nu trebuie sa uitam ca detaliile sunt cele mai importante, iar acest lucru inseamna ca o tinuta glamour completa trebuie accesorizata pe masura. Recomand rujurile rosii sau burgundy pentru un look puternic.

Pentru ca tinuta sa fie glamour, dar office, nu va temeti sa experimentati, insa pastrati un echilibru in proportii si culori. Cele mai indraznete dintre voi pot opta pentru jacheta Freira si fusta creion Gabriela, ambele din stofa peliculizata.
Nu uitati ca increderea in sine este cea mai importanta!

 

Date de contact:
Ana Maria Cornea
Fashion Designer
E-mail: me@anamariacornea.com
Web: www.anamariacornea.com
Facebook: Ana-Maria-Cornea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Ana Maria Cornea

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea