Stil

#genti #modele genti #genti de calatorie #posete-portmoneu #genti de umar #geanta pe mana

Expertul Acasa.ro, fashion designerul Ana Maria Cornea: Genti in tendinte. Tu pe care o preferi?

O poseta poate spune multe despre caracterul proprietarului. Noul sezon ne aduce o varietate de genti - de la modele extrem de simple pana la modele decorate la maximum cu aplicatii, broderii, franjuri, figuri bizantine, insertii de metale.

 

Salvatore Ferragamo, Trussardi, Christian Dior, Proenza Schouler, Moschino

Gentile de orice dimensiune sau forma sunt la moda. In noile colectii, putem vedea genti de la cele mai mici pana la cele mai mari, incluzand genti clasice de umar, genti de calatorie, modelele comerciale sau mai putin comerciale, posetele-portmoneu cu curele - modele gratioase de stil retro, dar si cu influente futuriste.

Miu Miu (1,4), Giorgio Armani, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana

Una dintre tendintele actualizate ale acestui sezon sunt rucsacurile, sacii si variantele de saci. Privind prin mai multe colectii, putem vedea diferite modele, de la cele mai simple pana la cele mai spectaculoase, realizate din piele, blanuri sau franjuri, sunt perfecte pentru a cara cat mai multe lucruri! O tendinta foarte populara in acest sezon.


 

Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Marni, Celine, Emilio Pucci

Gentile de mana - aceasta tendinta a inceput sa se dezvolte anul trecut. Factorul important care face succesul acestor modele este o curea minimalista in general, prin care se introduce mana.


Calvin Klein, Chanel, Jil Sander, Gianfranco Ferre, Valentino

O geanta pe mana este inca la moda. In colectiile noi, modele includ de cele mai multe ori o curea sau maner.

Alexander Wang, Balenciaga, Celine, Vanessa Bruno, Rochas

O alta tendinta a noului sezon sunt gentile originale in design, forme si detalii. Sunt realizate din diverse metale, plastic sau piele cu diferite insertii sau taieturi spectaculoase.

Giorgio Armani, Christopher Kane, Chanel, Jean Paul Gaultier, Viktor & Rolf

In noile colectii, putem vedea ca unele modele au forme neobisnuite, aproape ca nu realizezi ca este vorba despre o geanta.

Tory Burch, Emilio Pucci, 3.1 Phillip Lim, Louis Vuitton, Nina Ricci

Blana si penele sunt doua materiale majore pentru gentile de toamna-iarna 2013-2014. O geanta de mana care contine decoratiuni cu pene colorate sigur o s-o scoata pe purtatoare in evidenta.


Paco Rabanne, Costume National, Roberto Cavalli, Valentino, Chanel

Metalul este inca un material adesea folosit pentru genti. Designerii l-au utilizat ca material principal sau pentru decorarea pieselor cu lanturi sau insertii metalice.

Gianfranco Ferre, Versace, Giorgio Armani, Prada, Dolce & Gabbana

Lista de materiale la moda include tesaturi de lana si texturate, piele de caprioara si piele nubuc, neteda, piele de reptile, materiale matlasate, catifea, lemn si plastic. Gentile din mai multe materiale combinate sunt inca in trend.

Etro, Sonia Rykiel, Bottega Veneta, Gianfranco Ferre, Christian Dior

Culorile noului sezon sunt: galbenul, rozul, ciocolatiul, nuantele de albastru, gri, visiniu, smarald, mustar si nonculorile – alb si negru. Combinatiile de culori contrastante, metalice in diferite nuante si blocurile de culoare sunt actuale.

Prada, Marc By Marc Jacobs, Moschino, Fendi, Versace

Un trend foarte hot - gentile de mana cu print floral, grafic, geometric sau animal print.

Balmain, Christopher Kane, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Emilio Pucci


Date de contact:

Ana Maria Cornea

Fashion Designer

E-mail: me@anamariacornea.com
Web: www.anamariacornea.com

Facebook: Ana-Maria-Cornea
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Ana Maria Cornea

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea