Stil

#sandale #balerini #pantofi cu toc #incaltaminte de vara

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica: Eleganta de vara. Fara toc

Recunoasteti: ati da orice, in unele zile, sa aruncati pantofii aceia frumosi, pe care ati si platit o suma suficient de mare incat sa va trezeasca un sentiment de vinovatie, eleganti, cu tocuri, insa care v-au tinut captive ore in sir. Oricat de comozi, pantofii cu toc, purtati la birou sau la intalniri, va supun totusi la adevarate suplicii spre finalul zilei, dar nu puteti renunta la ei pentru ca regula spune ca, indiferent de sezon, ei reprezinta eleganta. Exceptiile care intaresc regula sunt insa cele care creeaza un stil aparte. Iar in acest caz vorbim despre pantofii fara toc sau cu toc foarte mic, acestia din urma fiind surpriza chic a acestui sezon.

Balerinii, mai ales cu varf ascutit si suficient de decupati, asortati corespunzator la o tinuta simpla, readuc in aceasta vara suflul elegantei specifice anilor ’80 si inceputului deceniului al noualea al secolului trecut, atunci cand taieturile aproape androgine ale hainelor business scoteau in evidenta anume feminitatea doamnelor. Nu va limitati insa la culorile de traditie, negru sau maro. Mai bine optati pentru culori clasice la haine, insa, in cazul pantofilor, este pacat sa nu mergeti pe verde, galben-mustar, rosu sau roz.

Sursa foto: oceanterminal.com

Sandalele joase, realizate din piele cu textura neobisnuita, pot pune in evidenta o rochie bine aleasa. Decupate sau nu, cu calcaiul acoperit sau “liber”, sandalele fara toc sunt mai stilate decat cele cu toc.

Culoarea si comoditatea sunt deci cele doua caracteristici ale acestei veri, iar o pereche de incaltaminte bine aleasa va va ajuta sa treceti cu stil prin agitatia unei zile nebune de lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dumitru Mihaica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea