Stil

#prezentare #Expertul Acasa.ro consultantul de imagine Anca Ioana Marin

Expertul Acasa.ro, consultantul de imagine Anca Ioana Marin

Expertul Acasa.ro, consultantul de imagine Anca Ioana Marin

Sunt consultant de imagine, trainer si make-up artist profesionist. Am studiat ce inseamna cu adevarat imaginea unei persoane si cum poate fi ea imbunatatita astfel incat sa contribuie substantial la succesul atat de ravnit de toata lumea. Colaborarea cu profesionisti din lumea spectacolului si a modei m-au implicat intr-o serie de evenimente, spectacole, prezentari de moda, care mi-au oferit posibilitatea descoperirii celor mai bune moduri de solutionare a intrebarilor legate de imagine si posibilitatea de a rezolva orice provocare cu succes si profesionalism.

Imaginea este unul dintre cele mai importante elemente ale unei persoane sau unei organizatii. De asemenea, este identificata ca unul dintre factorii cei mai importanti in construirea unei bune reputatii.

Consultanta de imagine este un proces care include explicatii detaliate si training cu privire la: infatisarea unei persoane, analiza culorii si a proportiilor corpului, consiliere in ceea ce priveste garderoba, comunicare verbala si nonverbala, brand personal etc., iar toate acestea sunt livrate prin intermediul serviciilor de coaching, seminariilor, prezentarilor, workshopurilor reunite sub conceptul AIM~Art.

Date de contact:

Anca Ioana Marin

Site www.artinmakeup.ro

Email: contact@artinmakeup.ro

Tel.: 0732.849.492

Articole scrise de Anca Ioana Marin

  •  
  •  
Anca Ioana Marin final