Stil

#tunsori #tunsoare bob #tunsori fata patrata

Expertul Acasa.ro, Alina Cotta: Top 3 tunsori pentru fata patrata

Daca lungimea maxilarului tau este aproximativ la fel de mare ca si lungimea fruntii, mandibula este mult mai proeminenta decat pometii, trasaturile mai ascutite, atunci forma fetei tale este una patrata. Parul tau poate completa cel mai bine aceasta forma prin reducerea unghiurilor trasaturilor creand tunsori creative si stilizate. Ai flexibilitate in alegerile tale si o multime de optiuni de styling disponibile. Alatura-te celebritatilor precum Salma Hayek, Fergie, Jenifer Aniston, Katie Holmes, atunci cand doresti sa alegi din varietatea de tunsori lungi si scurte, pentru a oferi chipului tau maximul de frumusete.

 

Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le eviti atunci cand iti alegi o tunsoare. Ideea de baza este sa cauti sa indulcesti trasaturile, sa le oferi rotunjime prin tunsoare si sa eviti liniile ferme, ascutite, care nu fac altceva decat sa amplifice geometria chipului.

Parul lung este ideal pentru fata patrata pentru ca atrage atentia pe ansamblul fetei si nu pe maxilarul patrat. Treptele difuzeaza unghiurile drepte ale chipului, iar un breton glamour le atenueaza perfect. Daca esti posesoarea unui par cret, poti sa te consideri foarte norocoasa pentru ca beneficiezi deja de stylingul ideal pentru forma fetei tale.


 

 

Pentru parul mediu alege o tunsoare in trepte, pana la umeri. Iti poti aranja parul ondulat in dreptul maxilarului pentru a conferi rotunjime si volum. Evita liniile care se opresc in dreptul maxilarului.

Cheia pentru o tunsoare scurta este sa iti pastrezi cateva suvite care sa iti acopere putin chipul si sa nu fie toate unghiurile drepte. Poti alege un bob foarte scurt care se opreste in dreptul obrajilor sau o tunsoare cu bretonul intr-o parte pentru a incadra fruntea.

Date de contact:

Alina Cotta

hairstylist

Site: alinacotta.ro

facebook.com/AlinaCottaHairstyle

Telefon: 0749 249 785

E-mail: alina@alinacotta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alina Cotta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea