Stiinta & Tehnologie

#scuter #xor motors #x02

XO2, scuterul pliabil a fost prezentat oficial

Dupa ce Peugeot si-a prezentat conceptul HYbrid3 Evolution, un scuter cu trei roti, XOR Motors contracareaza ccu versiunea lor, modelul denumit XO2.

Totusi, ce il face pe XO2 sa fie special nu e faptul ca este un model electric , ci sistemul prin care scuterul se pliaza.

Usor de transportat

Daca pana in prezent singurele sisteme de transport portabile erau bicicletele, producatorul XOR Motors il prezinta pe XO2, un scuter care odata pliat ajunge la dimensiuniule unui bagaj de mana de dimensiuni medii.

Modelul dispune de un acumulator care poate fi incarcat in doua ore. Totusi, durata de incarcare a bateriei va varia in functie de modelul ales de client. Mai mult, scuterul are incarcatorul incoporat, iar bateria poate fi detasata si transportata ca un troler pentru ca este dotata cu roti.

Trei modele

Producatorul XOR Motors prezinta trei variante de motorizare, astfel doritorii pot alege intre versiunea XO2-50, perfecta pentru oras, modelul XO2-50 SP (Sport) capabila de o viteaza mai mare, iar fruntasul liniei este XO2-125, care poate concura cu scuterele cu motor de 125 cc.

Desi cele trei modele au fost anuntate oficial de producator in cadrul evenimentului EICMA 2009 care s-a desfasurat la Milano, nu se stie cand vor fi disponibile acestea publicului din intreaga lume. Reprezentantii XOR Motors nu au declarat nici preturile scuterelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea