Stiinta & Tehnologie

Xing Mobile anunta Lunch Break pentru telefoanele mobile

Pe piata de jocuri pentru dispozitivele mobile se perinda foarte multe nume, unele mai cunoscute, ca Gameloft, Electronic Arts si altii si altele mai putin cunoscute ca exemplul nostru de azi.

Totusi, aceasta problema se poate rezolva relativ repede si usor. Xing Mobile sunt o companie mica de dezvoltat jocuri pentru telefoanele mobile cu un capital dublu, olandez si indonezian.

Pauza de masa

Acum ca acest lucru este clar, trecem mai departe la anuntul facut recent de Xing Mobile care bucurosi ne prezinta cel mai recent joc din seria J2ME, numit "Lunch Break".

Dar avem o problema, pentru ca jocul va rula doar pe telefoanele MIDP-2, adica cele care au ecranul de rezolutie 176 x 208. Daca aceasta conditie este indeplinita, utilizatorul are la dispozitie o camera de zi sau un restaurant pentru a incepe "actiunea".

Aceasta versiune pentru telefoanele mobile este foarte asemanatoare cu cea care deja exista ca joc online pentru PC-uri. Daca nu cunosti actiunea acelui joc, iata cateva detalii pe care ca jucatoru va trebui sa le indeplinesti.

Clienti mofturosi

Ca in orice restaurant trebuie sa pregatesti mesele de servire, va trebui sa ai grija de clientii tai si sa ii conduci si sa ii asezi la masa. Bineinteles ca unii clienti vor fi mai in varsta si va trebui sa ai grija sa nu ii asezi langa copii galaciosi, tineri sau oameni de afaceri care vorbesc la telefon.

Cel mai important lucru este sa servesti mancarea clientilor tai la timp. Se prea poate ca tu sa uiti de propria ta pauza de masa atunci cand te apuci sa joci Lunch Break.

Jocurile J2ME sunt disponibile in toata lumea, iar Lunch Break nu face nici el exceptie. O cautare Google te va ajuta sa gasesti exact partenerii Xing Mobile... Asta in cazul in care esti interesat de joc.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea