Stiinta & Tehnologie

#windows phone 7 #microsoft #xbox

Telefoanele cu Windows Phone 7, lansate pe 8 noiembrie

Microsoft a prezentat ieri, 11 octombrie, sistemul de operare Windows Phone 7, inlocuitorul lui Windows Mobile si ultima sansa de a recastiga piata smartphone-urilor de la iPhone si Android.

Reprezentantii Microsoft au anuntat ca primele telefoane care vor utiliza sitemul de operare Windows Phone 7 vor fi lansate pe piata pe 8 noiembrie. Terminalele prezentate sunt HTC 7 Surround, HTC HD7, HTC 7 Trophy , HTC Mozart, Dell Venue Pro, Samsung Focus, Samsung Omnia 7, LG Optimus 7 , LG Quantum.

Pentru inceput, terminalele vor fi disponibile in reteaua din SUA a AT&T. Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a declarat ca telefoanele vor fi disponibile in pana la 60 de retele de telecomunicatii din maxim 30 de tari.

Primul smartphone cu sistemul Windows Phone 7 va fi comercializat in SUA la pretul de 200 de dolari, cu abonament AT&T.

"Microsoft si partenerii sai ofera un altfel de telefon mobil si o noua experienta - una care va face lucrul pe mobil mult mai rapid. Vor putea fi facute mai multe actiuni in mai putini pasi", a spus Ballmer, citat de Realitatea.net.

Noile smartphone-uri integreaza mai multe aplicatii Microsoft, precum Xbox Live, Microsoft Office Mobile, Zune, Windows Live si Bing.

Windows Phone 7 va permite utilizatorilor sa joace jocuri video prin Xbox Live si sa asculte muzica prin Zune, avand si optiunea de download de muzica de pe windows marketplace.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea