Stiinta & Tehnologie

Who Wants To Be A Millionaire? pentru telefoane mobile se extinde

Show-ul televizat " Who Wants To Be A Millionaire ?" este cunoscut deja tuturor, trecand prin multe tari, iar varianta pentru telefoane mobile e la fel de raspandita.

De aceea, Glu Mobile Inc. si 2waytraffic International au anuntat o extindere a parteneriatului lor. 2waytraffic International este unul dintre multii dezvoltatori de jocuri pentru telefoane mobile si sunt "vinovatii" pentru "Who Wants To Be A Millionaire?" in versiunea mobila.

In schimb, Glu Mobile Inc. sunt cei care au facut acest joc celebru, avand ca parteneri unii dintre cei mai de seama dezvoltatori de jocuri, precum Atari, Activision , Konami, PlayFirst, Gameloft , SEGA, Sony sau Warner Bros.

Pateneriat de durata

Anuntul de azi nu este unul nou, dupa cum spuneam cele doua companii facand echipa de ceva vreme, mai precis din luna decembrie a anului 2004 cand jocul "Who Wants To Be A Millionaire?" a fost lansat pentru telefoane mobile. De atunci, procesul a continuat cu o editie innoita a jocului in anul 2006, cand a stationat timp dee 18 luni in clasamentul Entertainment & Leisure Software Publishers Association si a ocupat prima pozitie in octombtie 2007 in topul Official Mobile Games Java la sectiunea de "download".

Pana acum, jocul a fost facut disponibil pentru China, Chile, Orinetul Mijlociu si Venezuela, dar cu aceasta extindere, companiile vor sa acapereze noi teritorii.... ca Europa.

Oameni multumiti

"Glu si 2waytraffic au un parteneriat de lunga durata si am avut succes cu acest joc. Suntem bucurosi ca putem sa ne extindem franciza si relatia. Speram ca introducerea jocului pe noi platforme sa il faca si mai cunoscut", declara Frank Keeling, director de management al EMEA in cadrul Glu Mobile Inc.

Selma Turajlic, director la 2waytraffic International completeaza: "Suntem incantati sa ne extindem parteneriatul cu Glu Mobile si speram ca teritoriul european sa prezinte un nou succes in istoria "Who Wants To Be A Millionaire?".

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea