Stiinta & Tehnologie

#volvo #sistem multimedia #wi-fi

Volvo a lansat un sistem multimedia cu hard de 500 Gb si Wi-Fi

Volvo a expus in cadrul Salonului Auto de la Chicago un sistemul multimedia revolutionar , care dispune de un ecran touchscreen, de un hard de 500 de Gb si de un ecran WiFi.

Volvo incearca sa duca mai departe limitele tehnologiilor de entertainment din interiorul unui automobil, cu un nou sistem multimedia , dezvaluit zilele trecute in cadrul Salonului Auto de la Chicago. Este vorba despre asa numitul RSEi-500, un sistem de divertisment care vine in dotarea standard cu un hard-disk de 500 de GB, cu o conexiune Wi-Fi si un ecran tactil.

Functiile vor fi disponibile pasagerilor de pe locurile din spate, care se vor putea relaxa cu jocuri pe calculator, filme sau muzica preferata. Bineinteles, posibilitatile de ocupare a timpului petrcut in masina sunt multiple, cat timp exista o conexiune Wi-Fi.

Sistemul multimedia va functiona cu sistemul de operare Windows XP, ceea ce inseamna ca utlizatorii isi vor putea sincroniza cu usurinta setarile computerului personal cu cele ale masinii. Sistemul a fost dezvoltat impreuna cu cei de la Gracenote, compania specializata in divertismentul digital, si cu cei de la Azentek, recunoscuti pentru produsele lor hardware avansate tehnologic si destinate lumii auto.

Momentan nu exista detalii despre data la care sistemul va fi disponibil spre comercializare , expunerea sistemului in cadrul Salonului de la Chicago fiind una pur informativa, menita sa testeze reactiile publicului. Este foarte probabil insa ca in anii urmatori modelele de varf din gama Volvo, cum sunt XC90, S60 si S80, sa dispuna de noul sistem RSEi-500 in lista de dotari optionale .

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea