Stiinta & Tehnologie

#america de sud #volkswagen golf sedan #prezentare

Volkswagen a prezentat varianta sedan a lui Golf

Volkswagen a oferit publicului o imagine cu viitorul model Golf Sedan, model ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp.

In Romania prezentarea oficiala, ce a avut loc in America de Sud , a noului Golf a trecut neobservata, insa acolo a fost prezentat unul dintre potentialii concurenti pentru Dacia Logan . Asta nu pentru ca modelul hatchback Golf a fost cel mai vandut model in ultimii 20 de ani, ci pentru ca imaginea ne prezinta o masina cu adevarat bine realizata si atractiva. Pe langa consacrata versiune hatchback mai sunt asteptate varianta sedan, pick-up precum si SUV a acestui model.

Prima pe lista a fost insa varianta sedan a modelului Golf. Modelul este construit pe platforma tehnica a modelului hatchback si va avea o lungime de 4300 mm si un portbagaj de 470 litri.

Se asteapta sa debuteze la cel mai mare salon auto din America de Sud, Sao Paulo Motor Show ce urmeaza sa aiba loc in luna octombrie. Si pentru a confirma acest lucru oficialii de la Volkswagen a lansat o imagine a noului model Golf.

Numele acestui nou model Golf va fi Voyager si va fi unul dintre principalii rivali ai modelului Logan pe piata sud americana, unde modelul autohton se vinde foarte bine. Asteptam anuntarea pretului pentru noul Volkswagen Golf sedan , detaliu ce va face diferenta pentru castigarea segmentului de piata.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea