Stiinta & Tehnologie

#golf #jetta #volkswagen

Volkswagen a prezentat lumii noua generatie Jetta

Cei de la Volkswagen au prezentat ieri, 15 iunie, la New York, noua generatie a sedanului Jetta . Noul model se bazeaza pe conceptul NCC, prezentat anul acesta la salonul auto de la Detroit , care vine cu un design diferit fata de cel al lui Golf, asa cum am fost obisnuiti pana acum.

Noul Jetta are cele mai mari dimensiuni din istoria acestui model, cu 9 cm la lungime (ajungand la 4.64 m) si 7 cm la ampatament, ceea ce va oferi mai mult confort si o siguranta mai mare pasagerilor.

Desi preturile pentru Europa inca nu au fost anuntate, in Statele Unite noul volkswagen jetta va incepe de la 15.995 USD, iar motorizarile pentru piata europeana vor fi sase la numar, printre care si motorul 1.6 TDI, de 105 CP, intrat deja pe celelalte modele ale grupului, iar motorul superior este o unitate de 2.0 litri si 140 CP.

Cu exceptia motorului 1.2 TSI de 105 CP, toate motorizarile noului Jetta sunt conforme normelor Euro 5 si pot fi cuplate la cutii de viteze DSG (automate) cu sase sau sapte trepte.

Sursa foto : bsmotoring.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea