Stiinta & Tehnologie

#panouri solare #volkswagen #Volkswagen 4Fun #sistem de incarcare cu fir

Volkswagen 4Fun, noul hibrid al viitorului

Volkswagen a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai conceptul 4Fun, realizat impreuna cu studentii chinezi, ce se anunta a fi monovolumul hibrid al viitorului.


4Fun este o versiune hibrida plug-in a unui monovolum futurist, ce se diferentiaza de celelalte modele de la Volkswagen prin maniera de deschidere a portierei laterale si prin forma sa, inspirata din filmele SF.

Noul concept 4Fun se poate incarca cu ajutorul panourilor solare montate pe plafon, dar si de la un sistem de incarcare cu fir. Acest model ofera si posibilitatea de navigare pe internet, are un sistem de siguranta perfomant, dar prezinta si conducere autonoma.

Conceptul este o colaborare intre Volkswagen si studentii din China si face parte din "Proiectul Masina Poporului”, un program de internship. Producatorii nu au oferit prea multe detalii despre concept, insa expertii auto spun ca este putin probabila realizarea unei asfel de productii si ca acesta nu va influenta designul niciunui model din gama constructorului german.

Sursa foto: mascoche.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea