Stiinta & Tehnologie

Vodafone Romania ne rasfata cu internet mobil

Vodafone s-au pus pe treaba bine de tot si ieri au facut o noua lansare care tine de telefonia mobila. Nu este vorba de nici un telefon nou, ci mai degraba de un serviciu special pentru tarisoara noastra.

Sa fiu mai precisa, Vodafone Romania a lansat "Vodafone Internet", serviciu care este dipsonibil prin intermediul telefonului tau mobil.

Net mobil, frate...

Vodafone Internet ofera viitorul clienti acces mai usor si mai rapid la Internet, de pe telefonul mobil, precum si continut imbogatit. Dupa spusele companiei, utilizatorul care se afla oriunde in aria de acoperire a retelei Vodafone Romania, are posibilitatea sa se conecteze la internet, direct de pe "celular".

Este destul de clar ce poti face pe internet, asa ca ai la dispozitie tot www-ul, e-mail-urile sau pur si simplu daca ai chef sa stai pe chat cu gasca, asta faci. Plusul mai vine si prin accesul direct la portalele Vodafone live !, la Yahoo messenger si Yahoo! E-mail si la Google.com. In plus cei de la Vodafone ne asigura ca tarifele sunt avantajoase.

Vine cu promotie

Pentru ca pretul conteaza in Romania, Vodafone ne spun ca un client poate sa opteze fie pentru un abonament lunar de 4
euro, fie pentru o taxa de acces de 0,20 euro pe sesiune de conectare. Acest lucru depinde de nevoile fiecaruia.

Dar uite ca vine si punctul forte in toata acesta chestie si anume perioada de promotie in care orice abonat Vodafone are posibilitatea sa navigheze pe internet gratuit si nelimitat in primele doua luni de activare a serviciului.

Daca te-ai hotarat ca vrei sa te dai pe net cu Vodafone, poti sa faci asa: fie activezi serviciul in orice magazin Vodafone sau in magazinele partenerilor sai, fie daca esti abonat activezi serviciul direct de pe telefonul mobil sunand gratuit la *live (*5483). Daca nu, mai ai posibilitatea sa o faci prin serviciul de administrare a contului de client, MyVodafone.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea